sanırım kahraman diye biri mal çıkışı yapıyor haberi kullandılar ve millete mal mı dağıttılar ne
sanırım kahraman diye biri mal çıkışı yapıyor haberi kullandılar ve millete mal mı dağıttılar ne
ne mal çıkması arkadaşım adami yıllardır tanırım satmaz o 3 dolar demişse gider bu kağıt hem adam şirketin yuzde 5 ortağı olmuş hisselerini satamaz spk tarafından yasak var 6 olmadan veremez bakın görün bu kağıt yılbaşına kalmadan 15 olur rahat aldıkları ihale miktarlarını görmüyormusunuz.
O satmiyor onun mal gedikte Akbank satıyor az kaldı 16.00 gibi aksiyon bekliyorumVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Derinlik
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Bir oyun var hissede dün akyatirim 2 milyon lot sattı Takasta azalma yok çok garip
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldır.
Aksiyon başladı 1 saat erkenVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldır.
Yer İmleri