Sayfa 25/68 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Trump yakın zamanda Beyaz Saray'a dönecek!! Tabii ki başkan olarak.

1. Bodur &Adalet
    @82_6363AB
    Siverek kaymakamlığına başvurumu yolladım .. eğer yine kabul görürse Ağustos’ta 2 köyde kadınlarımıza okuma yazma kursu vereceğim ..
    Heyecanlıyım
    Benim için en iyi tatil ..
    ûsivê xarzemî
    @Emir82208019
    ·
    20s
    @82_6363AB
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bu coğrafyanın sizin gibi çağdaş, demokrat kadınlara ihtiyacı var kutluyorum..
    Bodur &Adalet
    @82_6363AB
    ·
    20s
    Teşekkürler,geçen yıl , ODTÜ den 4 öğrenci vardı .. köylerde kız öğrencilere üniversite hazırlık kursu verdiler .. gurur duymuştum
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Filipinlerden az önce aşı yaptırmayanların hapse gireceği haberi geldi. Aşı olmak istemeyen Filipinlilere devlet "Ya siz bu aşıyı olursunuz ya da ben sizi müesses nizamı tehdit etmekten ve ekonomik kriz yaratmaktan hapse atarım" dedi.
    Filipinler Pirizdenti duterdo, Psikopat bir herif..;-))
    Geçen yıl ,(2020 Şubat) ben oradaydım.manila- butuan şehirlerinde iki hafta kaldım..
    Adam,TV den canlı yayınla milleti tehdit ediyordu..
    Diyordu ki; Buradan askerlere polislere sesleniyorum..Sağlık çalışanlarına karşı gelip,onlara zarar veren kim olursa olsun, acımayın,Vurun öldürün..Doktor ve hemşirelerin canı,diğer kişilerden daha kıymetlidir..!!..
    Tam Türkiye ye döndüm,Korona Virüsü nedeniyle ülkeler sınırları kapattı, uçuşlar yasaklandı...
    Yoksa, rehin kalacaktım orada.;-))))

3. https://bilimfili.com/neandertal-ve-...e-ortaklasiyor

Sonuç olarak bulgular, beyin ve omurilik büyümesinin gelişiminin uzun sürmesinin, neandertallerin eşsiz vücut şekli ve fizyolojisinin bir sonucu olduğunu ve farklı büyüme oranlarının olmadığını gösteriyor. Yani, neandertal ve Homo sapiens, yavaş büyüme oranında ortaklaşıyor; bu, büyük bir ihtimalle Homo antecessor gibi ortak bir atadan gelen bir özellik olabilir.
    Evrim mikro düzeyde kanıtlandı. 1980'lerde laboratuvar ortamında incelenen bakteri kültürleri, on binlerce kuşak sonraya ulaştı ve evrim tespit edildi. Çok hücrelilerde kanıtlanmış değil.

Fakat Homo Habilislerden Homo Eractuslerin, onlardan da Neandertallerin geldiğini yüksek olasılıkla söyleyebiliriz. Yine Neandertaller ve Homo Sapiens ya da Cro Magnon insanı aynı dönemde yaşamıştır. Karşılaştılar, çatıştılar ve Cro Magnon insanı Neandertalleri yok etti.

Yani biz Neandertallerle ortak bir atadan gelmiyoruz. Bu iki tür karışmış olabilir mi? Kısmen olabilir? Neandertallerden gelen genetik özellik; zeka gerilikleriyle, insan yiyen yamyamlarla kendini gösteriyor olabilir. Hastalıklı taraflarımız olduğu ortada.

Cro magnon insanının kökeni Avrupa'dır. Öncesi bilinmiyor. Oradan dünyaya yayıldı. 45-50 bin yıl önce mağara duvarlarına, Rönesans ressamlarını kıskandıracak resimler yapmışlar. Ve bu mağaraları gelecek kuşaklara kalsın diye korumuşlar. Yani 50 bin yıl önce, resim yapacak kadar gelişmiş, sanata yatkın, tehdit ve tehlikeler karşısında yardımlaşarak organize olabilen bir insan topluluğu var.

Neandertaller bazı alet edavat ve silah gibi malzemeleri kullansalar da resim falan yapmadılar. Onlar sabah uyandıklarında karınlarını doyurmaktan başka bir şey düşünmeyen yarı vahşi yaratıklardı.

Bu yazı maksatlı bir yazıdır. Bu yazıyı yazanların gayesi bilim yapmak falan değil, insanları kandırmak.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Evet... Yanlız bu takiyye yapmaya cevaz vermiş, Mormonlar'ın bir kolu. Mormonlar'dan ayrılmış bunlar. Yani Mormonlar'ın asıl cemaatleri hırsız falan değil.

Aslında Mormonlar, bizde 15 temmuzu yapan cemaat gibi ''su altından saman yürütmezler''. Joseph Smith'in peygamberleri olduğunu alenen söyler bunlar. Böyle saçma bir şeye de fazla inanan olmaz, bu yüzden cemaatleri fazla büyümez.Fethullahçılar, Fethullah Gülen'ın Mehdi olduğunu üstü kapalı anlatılır. Aleni değildir. Fethullahçılar çok daha sinsidirler.
    Yeryüzünde ,Takiyye yapmayan din,tarikat, cemaat varmı.?.
    İşin içine cinsel zevk ve para girdi mi,olay değişir..
    Bu iki zımbırtı da, var olduğuna göre...
    Hindistan'dan zimbavyeye, Hollandadan zelendaya kadar ,kimisi aleni,kimisi gizli..Bitmez bu Lastikli işler..

5. Prof Dr Güner Sönmez
    @DrGunerSonmez
    ·
    21 Haz
    Şeker hastaları için iyi haber;
    Parmak delmeye gerek olmadan, parmak ucundaki terden kan şekeri düzeyini %95’in üzerinde doğrulukla ölçen bir sensör geliştirildi. İlk sonuçlar oldukça umut verici ama biraz daha zamana ihtiyaç var.

6. Uzmancoin
    @uzmancoin
    ·
    19d
    #Bitcoin fiyatı, Ocak ayından beri ilk defa 30 bin doların altına geriledi.
    @erefefik

7. ANKA Haber Ajansı
    @ankahabera
    Bilecik’te 10 yıl önce 8 liradan sattığı kirazına, şimdi 2 liradan müşteri arayan 39 yaşındaki çiftçi İsmail Ayaz, “Bu iş yapılmaz” diyerek toplam 62 dönümlük üç arazisindeki bin 500 kök kiraz ağacını motorlu testereyle kesmeye başladı.

Ahmet
    @AhmetBeyefendi
    ·
    1 sa
    Bazılarınıza şaka gibi geliyor ama tarımda durum tam da bu. Biz kiraz ve narları beslemeyi ve sulamayı bıraktık, ticari değeri kalmadı. Bademlerin de bir kısmı için bu sene son. Seneye 900 dönümün sanırım üçte birinde sadece ceviz ve biraz badem üretebileceğiz..
    Çok fazla etkileşim gelmiş, birkaç noktayı açmak istiyorum: 1. Ağaçların kesilmesi elbette tasvip edilecek bir aksiyon değil. Ama muhtemelen hayatını idame ettirmek için o tarlada başka bir üretim için yer açmak amaçlı yapıyor. 2. Uzaktan ukala yorumlar yapanlara, buyrun sizi..
    .piste alalım diyorum. Biz çok iyi eğitimli, ticari tecrübesi ort. 25 yıl, sermayesi yeterli 4 ortak 12 sene önce girdik bu işe. Para kazanmak hiç de kolay değil, lütfen bilmeden ahkam kesmeyin. 3. Yaş sebze ve meyvede internet üzerinden perakende satış düzeni kolay değil.
    ..Ürünlerin raf ömrü çok kısa, tüketiciye ulaştırmak zor (bizim bahçeye bağlı kasabaya haftada iki kez kargo aracı uğruyor mesela), başarabilenler var ama çok azınlıkta.
    @erefefik

8. @erefefik

Sayfa 25/68 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •