Dolar tl shortlar duruyor mu Sn Nuri Bey?
Dolar tl shortlar duruyor mu Sn Nuri Bey?
ayvagöbek de kayboldu gitti kuzu yazmayınca...Haklı...Ben de yazmayacağım artık...Bu son...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Abi bulundugum yerde tilifon cekmiyor. Acayip yerler kesfettim. Bolu yedigollere benziyor, emme issiz, insan yok, tilki, cakal, kurt, ayi, geyikler ormanlarda geziyor. Domuz da bol. Insan olmayinca av hayvanlari bollasmis. Av yasagi var furamadik birsey.
Ben olmayinca haberleri atlamissin yine.
Son 2 haftada olan olaylarin ozeti, Cumhurbaskanligi sozcusu Ibrahim Kalin'in kisa cumlesinde gizli: Ab demokrasisi icin "kara bir gun". Haberde tirnak isareti yok. Tirnagin icine ben aldim. Son bir sene icinde foruma yazdigim yazilarin icinde var bu ifade, Istanbul'a Fransizlarin cikmasi sonrasinda, hemen ertesi gun, Suleyman Nazif'in yazisinin basligiydi. Bu yazi Milli Mucadele'nin baslangiciydi, arkasindan Halide Edip'in Sultanahmet mitingi gelmisti.
Bu konuyu en az iki kez yazdigimdan, tekrarlamiyorum.
Netekim London Times gazetesinden Tayyip agama destek geldi.
Melih Gokcek ise twiterdan I.Kalin'a Ib.Kalin diye bir twit atip, silmis.
Analez bu teferruatlarin icinde.
Tokatli Erhan Afyoncu, analezin yanlis kocum, dersine iyi calisman lazim.
Avrupada yasayan Turklerin tehdit altinda oldugunu yazali ne kadar oldu? Aylar onceydi degil mi?
Agam bunlar şimdi şampiyonluklara alıştılar...şimdi geride ler maç bitmedi ama elenirlerse ne hoca kalır ne topcu
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kutuplastirdigi surece birsey olmaz. Kutuplastirmanin sonunu ise yazmak istemiyorum. Referanduma gelince, sonuc % 51 hayir, % 49 evet cikarsa hatta % 50, 2 hayir, % 49, 8 evet gibi dusunursek ne oluru simdiden hesaplamaliyiz.
Dun Perincek'in ulusaldaki konusmasini izlemediyseniz, netten bulup izleyin. Cok mesajlar vardi. En onemlisi Turkiye ve Suriyenin resmen masaya oturacagiydi.
Hollywood yapimi iki film vizyona giriyor. Bu filmlerde Abd yonetimi ve Turkiye iliskilerinin gelecegi ile ilgili mesajlar olacaktir.
Ilki The Promise, Ermeni soykirimina Taşnak penceresinden bakan, Gece Yarisi Expresi gibi bir film oldugu yaziliyor. Filmin hikayesi bir kac yil oncesine uzaniyor. 15 temmuz 2015'de Ermeni soykirimi ile ilgili bir film cekilecegi ve bu filmi Ermeni asilli abdli milyarder Kirk Kerkorian'in finanse edecegi duyurulmus. Ayni gun Kirk Kerkorian ölmüş. Bu olum daha once yazdigimiz 148 banker olumune dahil degil. Bu film 28 nisanda vizyona girecekmis.
Filmle birlikte Trump'un soykirimi tanimasi icin bir imza kampanyasi duzenlenmis.
Ikinci film, The Ottoman Lieutenant. Bu film, The Promise'nin aksine Turk-Ermeni iliskilerinde bir orta yolun bulunmasini amaclayan bir film.
Bu filmleri izlemekte faide vardir.
http://enerjienstitusu.com/2013/03/3...izli-el-vitol/
1966 yılında Hollanda’nın enerji başkenti Rotterdam’da kuruldu.
Dünyanın en büyük bağımsız enerji ticareti şirketleri arasında yer alıyor.
2012 yılı toplam cirosu 303 milyar dolar oldu.
Günlük ham petrol ticareti 5 milyon varilin üzerinde.
Avrupa’ya yılda 25 milyar metreküp gaz ticareti yapıyor.
2012 yılında 117 milyon ton ham petrol satışı; 9.3 milyon ton LPG ticareti gerçekleştirdi.Hollandaya yaptirimlar olacakti ya, yokardaki sirket, Poaş'i Hollanda ile kriz oncesi Avusturya merkezli OMV'den satin almis. Ancak satis islemleri bitmemis. Satisin onaylanabilmesi icin bizim EPDK ve Rekabet Kurumunun onaylamasi gerekiyor.Vitol’ün 57 yaşındaki CEO’su Ian Taylor, Fortune’a yaptığı açıklamada, “Petrolü bir yerden alıp, başka bir yere satıyoruz. Amacımız kar etmek†diyor. Aslında yaptıkları iş bu kadar kolay değil. 2012 yılında 303 milyar dolar ciro açıklayan şirket, satış açısından dünyanın en büyük özel şirketi konumunda. Yaklaşık 350 tane ortağı olan Vitol, eğer borsada işlem görüyor olsaydı, Fortune 500 listesinde, Chevron ve Toyota’nın önünde, 7. sırada yer alacaktı.
Bu iş ne oldu, onay verildi mi?
Ulla Chp uyuyon nu? Bi tek ben mi goruyom oglum bunnari?)))))))))))
Yer İmleri