Sayfa 250/996 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    '' Günlük vaka sayılarımız ilk pik döneminde 80 binlerdeydi. ''

Sağlık bakanı demiş bunu , deme yav deme, söylemek zorunda mısın.

80 binken millete nasıl bir portre çiziliyordu, hangi tarihlerdi.

Dışarda Noel tatili başladı.Piyasa çok sığ olduğu için aşağı yukarı uzun çubuk yapıyor anlık.

Olacak olan belli işte,kur artışı faiz artışı takiben enflasyon,durumu düzeltecek ufak bir devaulasyon sonra kurun artışını önlemek için artacak tekrar faiz artışı,nostaljık 90 lı yıllar rutini.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    '' Günlük vaka sayılarımız ilk pik döneminde 80 binlerdeydi. ''

Sağlık bakanı demiş bunu , deme yav deme, söylemek zorunda mısın.

80 binken millete nasıl bir portre çiziliyordu, hangi tarihlerdi.
    Gerçekten bakan böyle mi demiş ? Sokaktaki sıradan insana kırmızıda geçtin diye ceza yazılırken, verdiği kararlarla tüm ülkeyi etkileyen yöneticilerin cezai sorumluluğu olmazsa herkes yönetici olmak ister. Ben hariç. ( küfüre tahammülüm olmadığından )

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Olacak olan belli işte,kur artışı faiz artışı takiben enflasyon,durumu düzeltecek ufak bir devaulasyon sonra kurun artışını önlemek için artacak tekrar faiz artışı,nostaljık 90 lı yıllar rutini.
    Kapanışı da ImF mi yapar abi ?

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Dolarda grafik teknik falan tekniğe inananları tuzağa düşürmekten başka işe yaramaz,şurayı kırarsa şuraya kadar düşer falan,yahu nereye düşüyor,merkez bankasında 50 milyar dolar borç var,bankalardaki dolar hesapları sadece rakamdan ibaret,o paralar külliyen kredilere gitmiş hem de çoğu batı kredilere gitmiş,bankadaki paranın yüzde 10 u çekilse banka teslim teslim diye bayrak salllar,garantili proje ödemeleri dolarla,borçlarımızın faizleri dolarla,her şeyi gavurlardan dolarla alıyoruz petrol doğalgaz hammadde vs her şey dolarla,memleketçe her ay tonla dışarı dolar çıkışımız var,tek giriş ayağı turizm işi batık,ben yazmaktan sıkıldım,sonra dolar düşer öyle mi )))))))

Sizi doğrulayan bir video. Hemde merkez Bankası eski başkanından. Mevcutta döviz varlığının nasıl olduğunu açıklıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=AZexk-2WxeE

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Kapanışı da ImF mi yapar abi ?
    O kesin de akp mi yapar bir sonraki iktidar mı ondan emin değilim.O kararı bahçeli verecek ,20 yıl önce de o verdi şimdi de o verecek,nihai vuruşu erdoğan yapamaz ,bahçelide iş biter,bahçeli sadece bahçeli değildir, özel bir siyasetçi o

Sayfa 250/996 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •