Sayfa 251/958 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. Çiftlik bank afyon bunlarda biyere uçacak galibada borsa mevzuatı çiftlik bankdaki gibi fasarya degil galiba biz biraz daha akılı kerizleriz eger kitabına uydursalar ki şu anda bu hisseyi *** ederek ona ugraşıyorlar çiftlik bankla aramızda pek fark kalmayacak

SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu sabancılara kimsenin güveni kalmamış. Şelale olan kağıda bir tane alıcı gelmiyor. Bu kadar adi ********ce yönetilen bir tahta daha yoktur. Allah sizi bildiği gibi yapsın. O elde ettiğin kardan yatırımcına kar payı dağıtmazsan sen hırsızsın.

3. tahtada ufaklar takılıyor, doğru düzgün alıcı satıcı kalmadı artık..

4. Eger burda *** edilen üç kurşu tosuncuga kaptırsaydım bu kadar gam yemezdim ne ticede çiftlikbank ne la kerizligime doymayayım der otururdum lakin biz bunları böyle bilmedik böyle görmedik tamen güvenim saygım biti bu guruba çıkamıyruzda zararı kitledi

SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

kusura bakmayın bela okumak günah derler ama ben bizleri hiç yerine koyup üstümüzden kazanmayı amaç edinen miradyedileri allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

6. hıımmm tokatçı seniii endex hafif kızardımı onun ikitatını uçarsın senane laaan endexden uluslararası kırızden şerefsiss herşey sütlimanken endek 120 çıkarken tokatladın burdaki insanları para kazandın payaşmadın çarptın mileti saygın görünen tokatçılar çiftlik bankçılar sizi

7. endex amk alan almış satan satmış alan memnunun satan memnun tarihi zirvesini görmüş yüzbine düşse ne olur doksan bine düşse ne olur adamlar için sanane ahlaksıs takatçı hırsıs sen ayak uydurdunmu bu çıkışa lan hiç bir düşüşü ıskalamadın seni çiftlik bankçı seni

8. bak adam olun gücünüze kuvfetinize tabarak burda üç beş garibanı çarpmayı bırakın yeşilin bilafı vardı bu para boronlarının gırtlgına çökünce yedirmezler anam derdi bırakın bu soygunu sizden büyüklerde çıkar karşınıza ahımızı almayınnn

Sayfa 251/958 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •