Sayfa 252/1009 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bankalara dayatılan %10 Luk 10 yıllık hazine tahvilinden bahsediyorum. Hazine tahvil faiz on yıllık ortalaması %25 olursa kayıp o kadar
    Neye göre kıyas yapacağız,nominal kayıp mı,dolara göre kayıp mı,emlağa göre kayıp mı,borsaya göre kayıp mı,emlağa göre kayıp mı,zeytinyağına göre kayıp mı,peynire göre kayıp mı,ekmeğe göre kayıp mı )))))) Hepsine göre yapılan tüm kıyaslarda acaip dayak yeriz.Kayıp çok göreceli bir kavram

Yenilen dayak da senin yazdığın rakama göre çok ama çok fazla olur.Ortada sermaye falan kalmaz.

3. Benim gece mesaisi sağlık ve ekonomi okunanlar geçiyor. Sağlık konusunda ortadoğu çin Avrupa ABD ingilizce yayınladı çevirip okuyorum. Beş yıldır ölmem gereken enfeksiyona bu yolla direniyorum. Literatüre yeni giren tedavileri deniyorum şuana kadar başarılı gidiyor en azından ölmedik. Ekonomi de okumanın en büyük sebebi çok sorunlu bir evim var. Bunu satıp ev alayım dedim. Ama kiralar ve bana uygun engelli girişi olan ev çok zor bulunduğu için hep satış için şart koştum ev bulmadan devretmem diye. 250 bin den başladım satmak için bugün 1 milyonu geçti ve ben hala bulamadım. Şuan ki durumda oğlum var evi bölük onunla oturacağım gibi gözüküyor. Zemin kat ama ev 4+1. Hem ısınma hem kiradan tasarruf olur. Bana köye bir prefabrik ev yapsın oğlan kiraya vereceği parayla ben evi ona bırakıp köye giderim. İkinci plan bu.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Neye göre kıyas yapacağız,nominal kayıp mı,dolara göre kayıp mı,emlağa göre kayıp mı,borsaya göre kayıp mı,emlağa göre kayıp mı,zeytinyağına göre kayıp mı,peynire göre kayıp mı,ekmeğe göre kayıp mı )))))) Hepsine göre yapılan tüm kıyaslarda acaip dayak yeriz.Kayıp çok göreceli bir kavram
    TL bazlı USD yi de koyarsan Demir bank dan beter olur.

5. Bugün burada soylunun videosunun paylaşıldığı yerde altta vardı bu grafik.

Forexte dolar verisi okunmuyor.okuyan varmi.investing tede yok anlik....

Bence kıyasa falan gerek yok.O yatırım aracına finansın f sinden anlıyan tek bir kişi bile para koymaz.

8. Ben bunu daha önce yazdım. Benim kredilerim vardı. Kredi kartı faizi 1,35 ile nakit avans veriyor. Kredi faizi %2,8-3 ile. Bende nakit avans çekip kredilerin çoğunu kapattım. %50 den fazla daha az faiz ödedim. Bankalar bu hazine tahvili yüzünden bu %1,35 ile nakit avans yada kmh vermeyi tercih ediyor. Geçen kardeşim çekmiş 60 bine 85 bin ödüyor. Dedim bu yolu dene 69 bine mal oluyor.

Sayfa 252/1009 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •