Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
british kardeş imzanı taktir ettim insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır))))
hayır diyecek arkadaşlar sizin adınıza üzgünüm çünki en az %60 evet çıkacak.
burası borsa forumu çok kişinin hisselerde canı yanmış suçlu olarak hükümeti yani rte yi gördükleri için hayır diyenler fazla ama dışarıya çıkın gerçeği görürsünüz.
size bir kaç örnek vereyim.
camiye giderseniz herkezi müslüman sanarsınız.
kiliseye giderseniz herkezi hıristiyan sanarsınız.
meyhaneye giderseniz herkezi sarhoş sanarsınız.
yani gittiğiniz yerdeki topluluk sizi yanıltır.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
ben primliyim kardayım ama hayır diyorum..gördüğü her sakallıyı hoca sanan akp, bak kimler yatırmış akp yi yer döşegine, batırmış kalemi ayva göbeğine, fetoşcular, pkklı cici çocuklar, işidli birkaç asi çocuk, esad bardon katil eset, abd, rusya, almanya hollanda..yanılan bizmiyiz yoksa senmisin biraz yandaş medya dışına çıkarsan görürsün, gerçi muhalif kanalda bırakmadınız ülkede ama sen yinede ara...bir soru...madem %60 evet var o zaman başta rte olmak üzere tüm akpliler niye bu kaddar çirkefleşiyor, herkese hain diyor, bizans oyunlarına ihtiyaç duyuyor, muhaliflerin toplantı yapmasına bile engel oluyor, yalancı kılıçdaroglu ile tv ye çıkıp onu 7 aleme rezil hüsva etmiyor...
Buda kaçtı...Rumennigge üniversite mezunu trol bulmanız gerek, biraz dirençli olsunlar yahu...
evetçiler , kendinize şu soruyu sorun ..........
bizler borsa forumunda evetçiler-hayırcılar birbirimizle tartışıyoruz ......
asıl, halkın önünde tartışması gereken politikacılar neden tartışmıyor ?
Yer İmleri