Sayfa 253/1001 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Elimde 1 aydir tdg fonu var. Baska kimsede var mi? Getirsi veya götürüsü neye göre degisiyor anliyamadim.
    Yabancı ülkelere ait eurobond. Döviz arttıkça artar. Ayrıca yabancı ülke borçlanma araçlarına ait faiz gelirleriyle artar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Eic:+0.24, Eib:+0.11, Te3:-0.10, Suc:-0.10, Sua:-0.15, Ais:+0.08, Yfv:+0.08

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hisse fonların maharetini orada görmemiz lazım.
    Yani getiri potansiyeli olan hisselere dönebilecekler mi bakalım.

Bireysel hisse alımı yapılacaksa da ucuz ama potansiyeli olanı bulmak maharet istiyor.
    Bankalar Ucuzladı diye evvelki hafta hulk ve vakıf aldım. Aslında teknikleri iyi değildi. Ama bu sermaye enjeksiyonu muhabbeti ile son işlem günü iti prim yaptılar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bankalar Ucuzladı diye evvelki hafta hulk ve vakıf aldım. Aslında teknikleri iyi değildi. Ama bu sermaye enjeksiyonu muhabbeti ile son işlem günü iti prim yaptılar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vakıf neyse de halk için iyi cesaret

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Elimde 1 aydir tdg fonu var. Baska kimsede var mi? Getirsi veya götürüsü neye göre degisiyor anliyamadim.
    Bende var. Amerikan eurobond'ları var, Endonezya eurobond'u var. Portföy dağılım raporunda yazıyor. Türk eurobond'ları gibi CDS priminden etkilenir. Ama şu da var Türkiye'de bir olay olsa CDS'ler fırlıyor, en azından o yok. TDG'nin 3 yıllık getirisi de bayağı iyi. Şimdilik ben satmayı düşünmüyorum, tam tersine iyi ki almışım.

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Bende var. Amerikan eurobond'ları var, Endonezya eurobond'u var. Portföy dağılım raporunda yazıyor. Türk eurobond'ları gibi CDS priminden etkilenir. Ama şu da var Türkiye'de bir olay olsa CDS'ler fırlıyor, en azından o yok. TDG'nin 3 yıllık getirisi de bayağı iyi. Şimdilik ben satmayı düşünmüyorum, tam tersine iyi ki almışım.
    Peki dolar/tl den etkileniyor mu? Dolar 7.09 mb kuru.. inceledim sanki etkileniyo..

Altın fonlari onsa gore mi yoksa gram fiyatina gore mi hareket ediyo

8.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Peki dolar/tl den etkileniyor mu? Dolar 7.09 mb kuru.. inceledim sanki etkileniyo..
    Sanki değil oldukça etkileniyor. Cuma dolar düştü Pazartesi getirisi % - 1,13

Sayfa 253/1001 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •