Sayfa 253/609 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Tamam tamam klavyemi değiştireceğim.küçük ve katlanabilir acıtmayan klavye alacağım.
    Bi boş adamı da engelleyelim bakalım geldi sazan yine

2.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Bi boş adamı da engelleyelim bakalım geldi sazan yine
    çok da şeyimdeydi, sanki ben buraya popüler olamaya geldim. tın.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3. Burası forum, burada kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sayğı çerçevesinde hareket etmek gerekiyor. herkesin fikirleri sizinle aynı olmaya bilir,olur onamazsınız, okumazsınız ama,kendinizi yüksek bir yere koyup oradan şaçmalayamazsınız. sen kağıdın düşmesini istersin,ben çıkmasını isterim. sen ona göre yazarsın, ben düşünceme göre. Aslolan borsada geçerli olan,kendi düşünce ve fikirlerindir. Bir başkasınının fikrine göre hareket edersen her zaman yolda kalırsın.
    Ben burada şahsa munhasır yazarken ,sayın yada bey diye hitap eder, kimseyi ötekileştirmemeye dikkat ederim. ancak benim bu terbiyem birileri kendilerini kendini fasulye familyasından oldugu sanısı ile bir yere koymaya başladı. Tabi benim terbiyeli olmam zati şahışların hakkını vermeyeceğim anlamınada gelmiyor, her zaman hak edenin hakkını veririm.
    Şunu diyorum: kimse kimseyi begenmek,onamak zorunda değil. bir burada eş dost arkadaş da değiliz. Burası sosyal bir forum, burada konusu suç olmadıkça herkes dilediğini yazar, okuyan okur, okumayan okumaz. Burayı sirk olarak görenler,bu sirkin şarlatanı olmaktan öteye gidemez.

4. Endeks yukarı giderken,endeksi en arkadan takip ediyor, endeks düşerken endeksse klavuzluk ediyor. Endeks %1.9 artı, polho,%70 rast gele.

5. kağıdımızı boşuna kötülemişiz, benim niyetim bozukmuş. Endeks %4.68 bizim iyi kağıdımız yine tavan. Yorulduk artık, patron bey bu kadar tavan yapma başımız dönemye başladı artık. ytd

6. Denizcilik sektörü ile alakalı pe bir bilgim mevcut değildir;
    Bildiğim kadarıyla da: 9 Aralık 2021 Tarihinde Deniz Ticaret Odası ve sektörün lider kuruluşu Kıran Holding başkanı Tamer Kıran Bey' in Sayın Cumhurbaşkanını ziyaret ettiğini, sektörün sorunlarını dile getirdiğini tahmin ediyorum.
    Kullanım süresi sorunu büyük limanlarda sorun teşkil etmemekle birlikte elektrik fiyatlarında destek, akıllı ve akıllı pazar cevre gemilerle ulaşım ağları ile iletişim içinde 4.0 verimli otomasyonu olan paris antlaşması ile yeşil dönüşüm yapmak, yeşil dönüşümde akaryakıtlı römörkörler yerine akıllı ve full Battery Operated Zeetug yani pilli römörkör cekici gemilerini kullanmak ki bildiğim kadarıyla dünyanın ilk elektrik pilli cekici gemisini Türk firma yaptı ve 2 yıldır da kullanılıyor.. yine günes panelleri veya dalga hareketlerinden elektrik üretip kullanmak suların ayrıştırılması atıkların elleclenmesi haberleşme internet elektrik altyapılarının yazılımlarının yenılenmesi, artan gemi tonajları ile büyüyen su hatları karşısında liman derinliklerinin sağlanması gibi bir cok sorun ve fırsat var. Türkiyenin neredeyse tüm limanları yeşil dönüşümü yaşamak zorunda Ab fonları da bu konuda destekleyici olsa da dev yatırımlar gerektiren bir sektör.
    Polhonun yeni liman yatırımı da devasa limanın sanayinin kalbinde olması demir yoluna entegre olması tek kimya limanı ve yeni yatırımla otomobil demir celik vb katma degerli yük elleçmeye kavusacak olması yatırımcılar için büyük fırsatlar barındırıyor.

Türkiyenin liman kapasitelerinin en az 2 katına cıkarılmasına büyük ihtiyac var.
    Kullanım süresi polho gibi büyük liman için basit bir konu.
    Daha büyük kapasitelerde insaa için büyük mali kaynaklara veya cok büyük mali kaynağı olan elleçlenecek yükü olan yabancı dev ortaklara ihtiyaç var.
    İyi akşamlar dilerim.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

7.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Denizcilik sektörü ile alakalı pe bir bilgim mevcut değildir;
    Bildiğim kadarıyla da: 9 Aralık 2021 Tarihinde Deniz Ticaret Odası ve sektörün lider kuruluşu Kıran Holding başkanı Tamer Kıran Bey' in Sayın Cumhurbaşkanını ziyaret ettiğini, sektörün sorunlarını dile getirdiğini tahmin ediyorum.
    Kullanım süresi sorunu büyük limanlarda sorun teşkil etmemekle birlikte elektrik fiyatlarında destek, akıllı ve akıllı pazar cevre gemilerle ulaşım ağları ile iletişim içinde 4.0 verimli otomasyonu olan paris antlaşması ile yeşil dönüşüm yapmak, yeşil dönüşümde akaryakıtlı römörkörler yerine akıllı ve full Battery Operated Zeetug yani pilli römörkör cekici gemilerini kullanmak ki bildiğim kadarıyla dünyanın ilk elektrik pilli cekici gemisini Türk firma yaptı ve 2 yıldır da kullanılıyor.. yine günes panelleri veya dalga hareketlerinden elektrik üretip kullanmak suların ayrıştırılması atıkların elleclenmesi haberleşme internet elektrik altyapılarının yazılımlarının yenılenmesi, artan gemi tonajları ile büyüyen su hatları karşısında liman derinliklerinin sağlanması gibi bir cok sorun ve fırsat var. Türkiyenin neredeyse tüm limanları yeşil dönüşümü yaşamak zorunda Ab fonları da bu konuda destekleyici olsa da dev yatırımlar gerektiren bir sektör.
    Polhonun yeni liman yatırımı da devasa limanın sanayinin kalbinde olması demir yoluna entegre olması tek kimya limanı ve yeni yatırımla otomobil demir celik vb katma degerli yük elleçmeye kavusacak olması yatırımcılar için büyük fırsatlar barındırıyor.

Türkiyenin liman kapasitelerinin en az 2 katına cıkarılmasına büyük ihtiyac var.
    Kullanım süresi polho gibi büyük liman için basit bir konu.
    Daha büyük kapasitelerde insaa için büyük mali kaynaklara veya cok büyük mali kaynağı olan elleçlenecek yükü olan yabancı dev ortaklara ihtiyaç var.
    İyi akşamlar dilerim.
    Sayın Acemşah,
    Sayenizde foruma bilgi geldi, kalite geldi. Paylaşımlarınızdan çok faydalanıyoruz ve bilgilendirmelerinizin devamını bekliyoruz.
    Saygılarımla

8. Sayın Acemsah, faydalı bilgilendirmeleriniz için tşk ederiz.

Sayfa 253/609 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •