Sayfa 253/398 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 3181 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Maalesef sen gerçekleri görmekten çok uzaksın. Çok dar bir bakış açın var ve bu da sana büyük zarar veriyor. Senin borsa tecrüben yetersiz, çok daha pişmen lazım.
    Ya sen beni tanımıyorsun. Nasıl böyle hükümler veriyorsun? Problemin bu işte. O cahil, bu bilmem ne. Sen allemi cihan mısın? Ezberden aynı lakırtıyı yazıp duruyorsun.

2.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Ülke Ortadoğunun çöplüğüne dönmüş, elini attığınız her yerden kokuşmuşluk akarken, siz sadece bu mesajlara mı kızgınsınız...

Oysa ben nelere kızgınım bir bilseniz...
    Alın işte dört dörtlük bir yorum, buna şapka çıkarılır.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by Barkley Yazıyı Oku
    ... TH ile kucuk ortagi bosuna mi ugraşıyo burda tum gün silkelemeye amaç sektör o kıvama gelmeden kağıdı asagilarda tutmak....
    Barclay 3. çeyrek bilançosunda zarar gelecek gibi. Ama ben acımayacağım, eğer ertelenmiş vergi giderinl de daha önce yaptıkları gibi kara eklemişlerse oradan çıkarıp bu rakamı zarara ekleyeceğim. Olması gereken bu değil mi?
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Ya sen beni tanımıyorsun. Nasıl böyle hükümler veriyorsun?....
    Ben seni çok iyi tanıyorum, nikini ilk gördükten sonra bir kaç yorumunu okuyup tecrübesizler kategorisine koymuştum seni. İnsan sarrafıyımdır ben.

5.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Neyin borsayla ilgili olup olmadığı konusunda kimse önyargılı olmasın. Burası ereğli forumu ve sadece ereğli konuşulur diyenlere sorum olacak.

Ereğli bu yıl borsa adına siz ne istiyorsanız yapmadı mı? Bedelsiz dediniz, temettü, hisse geri alımı, yüksek kar dediniz yapmadı mı? Yetmedi demir madeni buldu, hem de en yüksek tenörden. Altın da olsun dediniz onu da bulmadı mı? Tüm bunlara rağmen kayıplar neden? Ereğli dışına çıkmadan cevaplayın da görelim?

Aylardır söylüyorum, programa ve siyasetçiye güven yok, zaten paraları da yok, belki erken seçim bile fiyatlanıyor ama bunlar ereğli formunda konuşulmaz çünkü siyasi konuya girer. İyi, konuşmayın o zaman.

Peki Türkiye'de siyaset neyle ilgili? %99 din gerisi su.

ABD başkanın oğlunun seks partilerinde çırılçıplak ve uyuşturucu çekerken 9000 civarı resim ve videosu çıktı, yetmedi vergi kaçırdığı belgelendi ve mahkemede kabul etti suçunu ama finans piyasalarında haber değeri bulmadı. Biz de öyle miyiz? Siyasetçilerin dinle iç içe geçtiği ülkede son 25 yılda siyaset tamamen din olmadı mı?

Elbette konu din ve siyaset olunca forumlarda seviyesiz atışmalar yaşanacağından yasaklandığının farkındayım ama görünen o ki; bu konuları konuşmamak da yatırımcıyı kurtarmaya yetmemiş.
    Sayın yelpaze,

Ben marksistlerin alt yapı üst yapı ilişkisini, althusser'in dia'larını, foucault'nun söylem kavramını vs üniversite yıllarımda okudum. Burada uzun uzun akademik tartışma yapacak değilim. Elbette din de dahil birçok faktör var ancak burası bir forum ve belli kurallar konmuş. Bunun da sizin söylediğiniz gibi bir sebebi var. Benim dediğim husus, bu arkadaşlar hakaret, manipülatif eylemler, bir grubu veya kişileri küçük görme gibi birçok şey yapıyor. Hatta din konuşuyorlar demek bir vurgudur ve bu şahıs dini de bu dediğim eylemleri yaparak konuşuyor.

Sizi epeydir burada görüyorum, yorumlarınızı değerli buluyorum. Bu arkadaşları da sevmeye başladınız sanırım. Ama bence bir daha düşünün.

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Ben seni çok iyi tanıyorum, nikini ilk gördükten sonra bir kaç yorumunu okuyup tecrübesizler kategorisine koymuştum seni. İnsan sarrafıyımdır ben.
    Sen sarraf falan değilsin. Hayal dünyasında yaşıyorsun.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Barclay 3. çeyrek bilançosunda zarar gelecek gibi. Ama ben acımayacağım, eğer ertelenmiş vergi giderinl de daha önce yaptıkları gibi kara eklemişlerse oradan çıkarıp bu rakamı zarara ekleyeceğim. Olması gereken bu değil mi?
    Tcmb ekim kasim aralik aylarinin tamaminda faiz indirimini pas geçerse ve gelecege donuk de olumlu sinyaller vermez ise faiz indirimi beklentilerine ilişkin , yıl sonu rallisi yerine yıl sonu silkelemesi görebiliriz bist te

EREGL eşleşme takası, BofA 8 kademe yukarıdan bugün hiç görmediği fiyattan eşleştirdi!

Sayfa 253/398 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •