Sayfa 254/754 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Neden alınsınki bir anormallikmi var.
    Komik olduğunumu sanıyosun

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Altı yılın birikmışliği var senette, alsalarda fazla bır şeyin değişeceğini sanmam..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Global harika iş çıkardı... Tebrikler.. ...

Hareketı yapan global tavandan da mal alıyor.. Umarım hareketin devamının habercisi olur..
    Haydi hayırlısı ortak,geçen gün üzdü biraz ama düzeltti durumu değilmi?ayrıca şimdiye kadarki çıkışları hem hacimli hemde gap bırakmadan,yolu açık olsun. ytd.

4. 523 bin lot tavanda kapadık.. Hayırlı olsun..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Anlıyorum çok yükseldi demeye getiriyorsunda sezon başlıyor transferler yapılıyor beklentiler yüksek döviz artmış 2 yıl öncesine göre neredeyse döviz bazında yarıya düşmüş hisseler normal karşılanmalı. ytd.

6. Herseyin hayirlisi arkadaslar. Hersey zamanla) yillarin acisi kisa surede cikmaz. Insallah zamanla hisssemizin ve apor klubumuzun zamanla basarisiyla

7. Gs-fb derbisi 3.hafta oynanacak ve seyircisiz.. 4 hafta ile beraber maçlara seyirci alınmaya başlanacak.. Gerisi Erol hocaya kaldı.. Hadı hayırlısı..

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Gs-fb derbisi 3.hafta oynanacak ve seyircisiz.. 4 hafta ile beraber maçlara seyirci alınmaya başlanacak.. Gerisi Erol hocaya kaldı.. Hadı hayırlısı..
    Hayırlısı olsun dostum inşallah,aklıma geldi dostum şöyle yüzde 400,500 bedelli sermaye artırımı yapsa aslında şirketin bilançosuna çok olumlu katkısı olabilir böyle bir karar alsa hiçte fena olmaz diyorum ne dersin? ytd.

Sayfa 254/754 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •