Sayfa 254/998 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Yurtdışında makineler kuran firma benim kayınçoya 150 bin TL teklif etmiş. Sigorta vs var. Tüm masraflar onlara ait. İki ayda bir hafta izin vermiyorlarmış. Gurbet diye kabul etmedi iki oğlu var küçük beni görmeden büyüyecekler diye.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim yeni hesaba göre toplanan tüm vergi sadece memur maaş ve emekli sandığı payı vs brütüne ancak yetiyor. Üstüne bir kısım emekliye zam. 10 luklara verirse vereni şey edeyim
    Merak ederim, sen okulu Kecioren'de mi okudun.

Tanidik birine inanilmaz benzerliklerin var...

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Merak ederim, sen okulu Kecioren'de mi okudun.

Tanidik birine inanilmaz benzerliklerin var...
    Abi Google sorduğunda memur sayısı çıkar. Bir memurun brütünü de Ayhan başkan söyler. Benim hesabıma göre 6 trilyon tutuyor brüt. Borsada ki şirketlerin açıkladıkları kâra bakarsanız zaten kabak gibi gözüküyordu. Deniz bitmiş denizdeki kumları sayar duruma düşmüşler. Tabi bizdeki veriler tunik gibi açıklandı için. Olmadı MB itele geç zararı. Hepsi halüsinasyon.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim yeni hesaba göre toplanan tüm vergi sadece memur maaş ve emekli sandığı payı vs brütüne ancak yetiyor. Üstüne bir kısım emekliye zam. 10 luklara verirse vereni şey edeyim
    Senin hesaplara göre ABD seyahati 6 milyon dolar, 600 yolcu desek bilet parası 10 bin dolar çıkıyor.

9 Trilyon vergiyi o kadar memur yokta 9 milyon memura bölsek, memur başına yıllık 1 milyon maaş çıkıyor.

Sen hesaplarını bir gözden geçir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Senin hesaplara göre ABD seyahati 6 milyon dolar, 600 yolcu desek bilet parası 10 bin dolar çıkıyor.

9 Trilyon vergiyi o kadar memur yokta 9 milyon memura bölsek, memur başına yıllık 1 milyon maaş çıkıyor.

Sen hesaplarını bir gözden geçir.
    Uçağın hesabını ben yapmadım daha önceki gittiğinde açıklamışlardı. 9 trilyon vergiyi nereden toplayacaksınız. Kara şimşek geçen seneye enflasyonu koyup o vergiyi toplayacağım hesap ediyor da. Borsada ki şirketlere piyasadan duruma bakarsan 5-6 trilyon gibi bir rakam çıkacak.

Uçağın hesabını ben yapmadım daha önceki gittiğinde açıklamışlardı. 9 trilyon vergiyi nereden toplayacaksınız. Kara şimşek geçen seneye enflasyonu koyup o vergiyi toplayacağım hesap ediyor da. Borsada ki şirketlere piyasadan duruma bakarsan 5-6 trilyon gibi bir rakam çıkacak.
    Ben sana temmuz zammı hariç net memur maaş harcamasını söyleyeyim, 260 milyar gayme aylık.

Kafası biraz çalışan biri söylenene bakmaz ulan bu uçak kaç litre benzin yakıyorda 6 milyon dolara gidiyor der. VIP olmayan uçak bileti 750 dolardan başlar eğer indirim yakalanırsa 1.500 dolara kadar gider bilet, yani uçuş başı 1 milyon dolar hasılatı vardır uçağın en yüksek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Teyyare benzini 1 dolar desek 6 milyon litre benzin yapar, olimpik yüzme havuzu 2.5 milyon litre yahu.

Bakım gideri, havalimanı kirası otu boku buradan düşersiniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yurtdışında makineler kuran firma benim kayınçoya 150 bin TL teklif etmiş. Sigorta vs var. Tüm masraflar onlara ait. İki ayda bir hafta izin vermiyorlarmış. Gurbet diye kabul etmedi iki oğlu var küçük beni görmeden büyüyecekler diye.
    Vuraydın kafasına.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 254/998 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •