Yurtdışında makineler kuran firma benim kayınçoya 150 bin TL teklif etmiş. Sigorta vs var. Tüm masraflar onlara ait. İki ayda bir hafta izin vermiyorlarmış. Gurbet diye kabul etmedi iki oğlu var küçük beni görmeden büyüyecekler diye.
Yurtdışında makineler kuran firma benim kayınçoya 150 bin TL teklif etmiş. Sigorta vs var. Tüm masraflar onlara ait. İki ayda bir hafta izin vermiyorlarmış. Gurbet diye kabul etmedi iki oğlu var küçük beni görmeden büyüyecekler diye.
Abi Google sorduğunda memur sayısı çıkar. Bir memurun brütünü de Ayhan başkan söyler. Benim hesabıma göre 6 trilyon tutuyor brüt. Borsada ki şirketlerin açıkladıkları kâra bakarsanız zaten kabak gibi gözüküyordu. Deniz bitmiş denizdeki kumları sayar duruma düşmüşler. Tabi bizdeki veriler tunik gibi açıklandı için. Olmadı MB itele geç zararı. Hepsi halüsinasyon.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Uçağın hesabını ben yapmadım daha önceki gittiğinde açıklamışlardı. 9 trilyon vergiyi nereden toplayacaksınız. Kara şimşek geçen seneye enflasyonu koyup o vergiyi toplayacağım hesap ediyor da. Borsada ki şirketlere piyasadan duruma bakarsan 5-6 trilyon gibi bir rakam çıkacak.
Ben sana temmuz zammı hariç net memur maaş harcamasını söyleyeyim, 260 milyar gayme aylık.
Kafası biraz çalışan biri söylenene bakmaz ulan bu uçak kaç litre benzin yakıyorda 6 milyon dolara gidiyor der. VIP olmayan uçak bileti 750 dolardan başlar eğer indirim yakalanırsa 1.500 dolara kadar gider bilet, yani uçuş başı 1 milyon dolar hasılatı vardır uçağın en yüksek.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Teyyare benzini 1 dolar desek 6 milyon litre benzin yapar, olimpik yüzme havuzu 2.5 milyon litre yahu.
Bakım gideri, havalimanı kirası otu boku buradan düşersiniz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri