Sayfa 255/1006 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. odea fiba tbank gibi kucuk bankalar hala yayan bunlarda 16 olması gerekiyordu ...odea zaten ayrı bir dunya uzundur ....herkes gider mersine odea gider tersine ...o bakımdan terk eyledik ya orayı neyse....ama eninde sonunda artıracaklar ...pazartesiden itibaren carsı hızlanır ..burgan ve teb le basladı bu hafta .

Ziraat Bankası, 500 bin liraya kadar olan konut kredilerinde faiz oranının yüzde 0.98'e çekildiğini açıkladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. eskiden tl realle birlikte hareket ederdi onu bozdu..epey epeydir rus ruble ile birlikte hareket ediyor suriyede kankayız ya o bakımdan ..ama gel bakki son 10 gundur oda bozuldu ..ruble tepeden 65 ten hesaplarsan %5 civarı deger kazandı..tl ye bakıyorsun 4.374 den su an 2.3 deger kazanımı yapmıs yani arada %3 ruble fazla deger kazanmıs..aslında buda demek oluyorki tl mb faiz artırma ihtimalini hic yansıtmamıs bile ..eger merkez gecmisteki gibi iyi derecede bir artıs yaparsa bu yansıma beklenenden daha cok olabilir ruble ile aradaki farka bakarak.

4.  Alıntı Originally Posted by Ultraekin Yazıyı Oku
    Onemli bilgi ..Az once Odea oksijen icin neden geri kaliyorsunuz turuncuya geciyorum dedim ..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bende 1-2 hafta önce eft ücreti almaya başladığı için odea dan çıktım. sizden eft ücreti de alıyorlarmıydı?

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    eskiden tl realle birlikte hareket ederdi onu bozdu..epey epeydir rus ruble ile birlikte hareket ediyor suriyede kankayız ya o bakımdan ..ama gel bakki son 10 gundur oda bozuldu ..ruble tepeden 65 ten hesaplarsan %5 civarı deger kazandı..tl ye bakıyorsun 4.374 den su an 2.3 deger kazanımı yapmıs yani arada %3 ruble fazla deger kazanmıs..aslında buda demek oluyorki tl mb faiz artırma ihtimalini hic yansıtmamıs bile ..eger merkez gecmisteki gibi iyi derecede bir artıs yaparsa bu yansıma beklenenden daha cok olabilir ruble ile aradaki farka bakarak.
    yuble peytroy ile de oynaşıyor.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Akbank 14.25
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Ceptetebin kafa karisik gece koydugunu gunduz kaldırıyor .
    15.25 92 gunluk 7 haziranı geçmemek gerek faiz artisi kesin .suanda 32 bile cok .

Sayfa 255/1006 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •