Hocam engelle geç kafanı hiç yorma engellersen varlığını bile bilmezsin çok da lüzümü yok zaten
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hocam engelle geç kafanı hiç yorma engellersen varlığını bile bilmezsin çok da lüzümü yok zaten
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bende 40 olacak diyorum hocam . 40 olduğunda burda yazdığını silecek 333*2 leri bulamayacağız ama onlar yazdıklarını silmeyle uğraşacak bizde kazandıklarımızı sayacağız az daha sabır sadece elinde hisse olmadan işkembeden atanlar sadece arkasından bakacaklar
Yeni iş aldıkları yok allhatan sorumluluk ve bilanço Zaman'ı kap haber yoluluyorlarda nefes aldıklarını hissediyoruz
1 ay ceza aldin burdan kufretmekten, 40-50 sallamaktan, terbiyesiz, defoldun gittin. Simdi yine piyasaya ciktin. Benim hakkimda yazma dedim sana.
Bu hisseye tek bir katkin yok. Hicbir hisseye hicbir katkin yok. Sirket ne yapiyor diye sorsalar bilmezsin. Ancak 40-50 sallarsin her gittigin yerde. Ayni halti Arcelik'te de 24'ten yaptin 1 sene once.
Ortaklik haberi ile uzerine mali yikmislar. Bunlari hepinize sene basinda yazdik hala ortaklik haberini isitirken siz. Hissenin durumu gecen surede ortada, dolar bazli 3'te birine indi elinizdekiler, ama sizin 2-bitlik akliniz almaz bunlari. Hala 40-50 sallar durursunuz reel enflasyonun %70 oldugu ulkede.
333*2=0
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
222*3=0
111*6=0
Yer İmleri