Atakan da vardı bir ara bizde..
Atakan bunu döver [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ve şahsım ve özbenliğim ( üçlü salto ) bu Z kuşağı bilmem ne kuşağı laflarını kapitalist sistemin yeni pazar oluşturma araclarindan biri olarak görüyorum. Y kuşağı Z kuşağı pembe yakalılar , beyaz yakalı . Yahu aynı evin içinde büyüyen cocukla niye anlasamayayim ? Bu kuşak farkı lafı tam bir kapitalist düzenin carklarini idame ettirebilmesi için cilalanmış abartılmış bir olgu. çekilin şuradan.
AŞAĞIDAKİLER SADECE KİŞİSEL TAHMİNLERİMDİR, HAYAL DÜNYAMIN BİR ÜRÜNÜDÜR, CİDDİYE ALMAYINIZ.
HAFTA SONU İŞİM OLMADIĞI İÇİN BİRAZ ÜFÜREYİM DEDİM KENDİ KENDİME. ŞU ANDA YAPILABİLECEK ONLARCA KURALINA UYGUN SAYIMDAN SADECE BİR TANESİDİR.
Aşağıda vereceğim sayım (benim tahminimdir, farklı sayımlarla da karşılaşabilirsiniz) ile ilgili açıklamalar.
İlk grafik sayımın neresinde olduğumuzu gösterir. Şu anda yeşil renk ile gösterilen 3.1 dalgası içindeyiz ve 3.1'in 5. dalgasını yani 3.1.5 yapıyoruz. Detaya inersek (daha alttaki grafik) 3.1.5'in 3.3.5 zirvesini yapmaya çalışıyoruz, FDow 90 puan daha yükselirse bu zirve gelmiş olacak.
Biraz detaya inersek (Bu noktadan sonra ilk 3 etiketi (3.1.5) yazmadan sadece son 3 etiket ile devam edeceğim.):
Daha önce verdiğim ve bahsettiğim 5 Boğa sayımından olasılığı en yüksek olan sayım kırmızı ile verdiğim sayımdır. Bulunduğumuz yer belirtilmiştir. Şu anda 3.3.5 zirvesini (tam etiket olarak 3.1.5.3.3.5) yapmak üzereyiz. 5. dalga zirvesine kadar olan data (kırmızı çizgilerin altındaki data) kes yapıştır datasıdır, çok kaba tahmindir.
Kırmızı çizimin en sağındaki zirveden sonra iki olasılık karşımıza çıkar.
1) YA 2. grafikte siyah renk 5, yeşil renk 5.1 ile gösterilen zirve ilk grafikteki yeşil renkli 3.1 dalga zirvesidir, sonrasında ilk grafikte yeşil renkli 3.2, ikinci grafikte mavi çizgi ile gösterilen 3.2 dalga düzeltmesi beklenir (30.000 altına, tahminen 28500)
Bu olasılık şu anda zayıf olasılıktır benim düşünceme göre. (AYI SENARYOSU)
2) YA DA 2. grafikte siyah renk 5, yeşil renk 5.1 ile gösterilen zirve 3.1.5.1 zirvesidir ki bu durumda ilk grafikteki yeşil renkli 3.1 zirvesi için daha en az 4 ay var demektir ve bu durum ikinci grafikte yeşil çizgiler ile gösterilmiştir. Bu olasılık ve sayım benim şu anda favorimdir. (BOĞA SENARYOSU)
EW den pek anlamayan, yahu bu sayılar neyin nesi diye düşünen herkesin anlayabileceği bir şekilde yazmaya ve tüm döngüyü vermeye çalıştım. Umarım anlaşılır olmuştur.
Bol kazançlar.
Emeğine sağlık sevgili dostum...
Benim oyum senaryo 1 den yana yani ayı senaryosu...
Kasım’ları hiç sevmem ve sanki yurt dışı düzeltmesinin zamanı bu ay gelebilir...
Fonların pozisyonlarını ayarlamaları, yıl sonu vb hiç hoşlanmadığım ve geçmişte acı tecrübelerimin olduğu aydır Kasım...
İyi hafta sonları...
Bu dönemin nasıl biteceği ve yeni bir dönemin nasıl başlayacağı hakkında büyük belirsizlik var.
Geldiğimiz noktada içinden çıkılması zor bir buhrana sürüklenmiş gözüküyor.
2016 darbe girişiminin ardından TR bir rejim değişikliğine gitti.Devletin içinde, hala ayrıntılarını
bilemeyeceğimiz mücadeleler sonucu ortaya çıkan 2016 darbe girişiminin
ardından rejim değişikliğine gidildi. Halkın yarısının desteğini alan yeni rejim
TR'yi daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu. Bu süreç eksikliklerine rağmen TR'nin
en değerli kurumsal birikimi olan PARLAMENTER SİSTEM tasfiye edilip ismini tam veremediğimiz yeni bir
rejim kurulmaya çalışıldı.
Bir Lider ve yakın çevresi etrafında kümelenmiş çıkar grupları, güvensizlik üzerine inşa edilmiş
açık veya kapalı ittifaklar ve bunlarla iç içe geçmiş partizan bir bürokrasiden oluşan bu yeni rejim,
ülkenin dayandığı objektif ve kurumsal kriterleri iyice eritti.
İnsani ve doğal kaynaklarını ekonomik birikimini ve ülke diplomasisinin gücü tekelleşerek iktidarda
kalma mücadelesine kurban eden bir yönetim altında TR adeta kendi kendini yiyen bir organizmaya dönüştü..
Yakın zamanda, TR'de anayasal kurallar çerçevesinde evrensel seçim hukuku
normları içinde bir iktidar değişimi olabilecek mi? (A.Yaycıoğlu)
Yer İmleri