Sayfa 255/1001 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Dün haber vardı İran kesinti bizde bitti Türkiye tarafında teknik sorun var demiş.

Haber detayında biz ikinci hat kurmak istedik, yatırımcı geldi gitti ama sonuç çıkmadı demiş.

Benim tahminim Türkiye 5-6 yerden gaz alıp bunu kendi Avrupa'ya satmak istiyor. Rusya çevreden ucuza alıp pahalıya başkalarına satıyor.

Satan ülkeler kendi satmak ister ama Türkiye de bu işin ticaretinde yer almak istiyor, ortak şirket kurulması da ortada bir çözüm olabilir. OPEC gibi bir sistem de olabilir.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...aynakli/260089
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    enteresan işler. iki adım öteyi göremeyen basiretsizler. halk gyo yüzde 50 bedelli açıklamış. kullanılmayan rüçhanları halkbank alacakmış.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/996994
    Vakıf GYO ve Halk GYO çok bedelli yapıyor. SPK'nın ve BIST'in Gayrimenkul geliştirme şirketleri ile mevcut gayrimenkulleri işletenleri ayırmaları lazım. Eline veren kolunu kurtaramıyor.

Banka GYO'ları kendi grup işleri (Genel müdürlük, şube, operasyon merkezi vs) dışında yeni proje geliştirmemeli, sadece bitmiş gayrimenkul alıp satmalı (kredilerin teminatı olanlara en düşük teklif vererek aldıkları vs).

Her banka GYO kurdu işin suyunu çıkardılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün AKBNK gelebilir belki, genelde Ocak ayı içinde gönderiyorlardı.

Aslen bankalar çok uzatmadan 15 günde açıklamalı. Ortada sayım vs çok bir şey yok. Muhtemelen denetim elektronik olarak yapılıyordur.
    Ak tahmini: 1.02.2022

Garanti tahmini: 2.02.2022

YKB tahmini: 3.02.2022

İş tahmini: 10-15.02.2022

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, beni yanıltmayarak kötü kapattılar,
    Pasta kötü.
    2100 dayken 2300 olabilir demişik. 22800-5 ten dönmüş.
    Pasta düzelmezse vadeli zor.
    Dün değil de bugün longları verip şort açmalıymışız.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Vakıf GYO ve Halk GYO çok bedelli yapıyor. SPK'nın ve BIST'in Gayrimenkul geliştirme şirketleri ile mevcut gayrimenkulleri işletenleri ayırmaları lazım. Eline veren kolunu kurtaramıyor.

Banka GYO'ları kendi grup işleri (Genel müdürlük, şube, operasyon merkezi vs) dışında yeni proje geliştirmemeli, sadece bitmiş gayrimenkul alıp satmalı (kredilerin teminatı olanlara en düşük teklif vererek aldıkları vs).

Her banka GYO kurdu işin suyunu çıkardılar.
    vakıf gyo'dan bir haber şimdilik yok. ama halk gyo ilk defa bedelli yapıyor. şimdiye kadar çoğunlukla ufak miktarlarda iç kaynaklardan bedelsiz verip sermayeye eklemişler.

artık kamu kaynakları da yetmiyor demek ki. yatırımcıya yanlamışlar.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=HLGYO

bir haftada 3 civarından 2,50'ye düşmüş.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 255/1001 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •