Sayfa 257/614 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. "Delinin biri kuyuya bir taş atarmış, kırk akıllı bu taşı çıkarmaya çalışırmış"Burada ki beklentilerin çogunu biz aramızda "değerli paylaşımları" yaparken çıkarıyoruz. Biri böyle olsa diyor,digeri böyle olacakmış diyerek beklentiye giriyor. Büyük kurumların, yatırımcıların hepsinin yatırım danışmanları var. Bu polhoşda bi beklenti olsaydı,kağıdı burada keyfe kader bırakırlarmıydı. Tavuk döneri 90.00 çıkaran beklenti malesef burada yok. Buradaki beklentiler "cek, cak" dan öteye gitmiyor.4.XX lerde hergün dap yapı pendik muhabbeti vardı. kağıda bi kanat takmadıkları kalmaıştı. noldu o kanatlara. elindekilerini satınca hikayesi bize kaldı. halada okuyanlar var. (Uzay gemisinin boya ihalesine polhoda girecekmiş)ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. 2 dk da banviti bile eritmissiniz ne berektismizsinniz be adamların ne günahı vardı

3.  Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Öncelikle hayırlı olsun bahsettigin hisselerde ben yıllarca işlem yaptım kafamdaki rakama gelince sattım ikiside güzel hisse ama hakettiği değerler bir türlü gelmiyorlar inşallah güzel kazançlar elde edersiniz
    Bende son iki gündür tüm portföyümü polho ya gömdüm çok riskli işlem yaptım ama uzun vadede bekleme zamanım var diye rahatim .
    Çok uzun yıllardır süre gelen bir yatay band var hissede yukarı kirildiginda agresif yukselisler yapabilir diye umut ediyorum daha önce bu tip hisseler yakalamıştım inşallah bundada benzer bir durum olur
    Hayirlı oldu be başkan alarkolar yüzümuz guldu ayin 22 den buyana insallah bulusacaz yine polde 3 olmadan dönmem bol şanşlar sizlere.

4.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    2 dk da banviti bile eritmissiniz ne berektismizsinniz be adamların ne günahı vardı
    Polho nun piyasa değerinin 4 katını aşınca gözümüz kaldı 😊

5. Çok eski kagidimdi kendileri, 2 TL'den almıştım zamanında 2.20 gibi vermiştim
     Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Polho nun piyasa değerinin 4 katını aşınca gözümüz kaldı [emoji4]

6. Kimyada yuzde 25 kapasite artışı , son zamlardan sonra ciro artışı bilanço bakalım nasıl gelecek?

7.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Kimyada yuzde 25 kapasite artışı , son zamlardan sonra ciro artışı bilanço bakalım nasıl gelecek?
    Kapasite artışını bilançoda 6 ay sonra görürsün. Daha fabrika yok

8. Her sabah olduğu gibi, düşen endekse direniyormuş gibi yapıyor. Biraz sonra salar destek noktasına ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 257/614 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •