Originally Posted by
temel analizci
Bana sor karadereli böyle sorularý ;) sizi severim hatta burada en çok sevdiðim siz siniz. Bakin ben inan uzun zamandýr polhoyla ilgilenemiyorum ama tahmin edeyim.
Bence bilanço olabilir. Bu dönem bir yer(arsa) satmadilar deðil mi? Neredeyse her dönem bir þeyler satanlar galiba bu dönem satmadilar. Bilanço bu sefer eski bilancolardan daha önemli bence, ama tabi incelemek lazým son durumlarýný
Ya arkadaþlar bilanço tahmini yapacak yok mu aranýzda? yada bari biriniz döviz açýðýnýn durumunu yada bu þekilde yani 14 Euro ile bilançonun durumunu yorumlayacak yok mu? ;)
Herkes feryat figan hiç bilgi paylaþan yok size þunu soyliyeyim öncelik bilanço siz bilancoyu düþünün. Bilancoyu konuþun
bilmukabele sn temelanaliz üstad.
sn temelanaliz arttýrýlan sermaye çok büyük degil 10 milyon tl ama tescil e kadar peþin ödenecekti.bahsedilen þirket pendik arazisinin bünyesinde bulunan þirket acaba ufak tefek giderler masraflar vs için böyle bir kaynakmý akatarýldý diye düþündüm.þüpheci olmaya devam ederek siz ve acemþah gibi araþtýrmacý olmanýn zararý olmaz faydasý olur diye düþünerek her yeri kurcalýyoruz iþte
))
Yatýrým tavsiyesi degildir.DAM ÝLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLÝYÝM MEVKÝM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer Ýmleri