Originally Posted by admustafa Ankara ne durumda 50 liralik aliyoz ;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman 50 liralik aliyoz ;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Wc ye bile arabayla giderim ben ;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Wc ye bile arabayla giderim ben ;)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 50 lirayla 100 km gitmiyor benim araba
Mevduat cafe 1. geleneksel !! toplantı fotoğrafı. Karlar realize edilmiş yeniyor.
USD bir miktar elden çıkarmistim 2 günlük vadeyi bozup 1 temmuz 2020de dolar 8.00 olacaksa alırım Yada kısa vade % 3-4 cikarsa
Originally Posted by myfinans Mevduat cafe 1. geleneksel !! toplantı fotoğrafı. Karlar realize edilmiş yeniyor. Böyle kar mı realize edilir üstadım ne içtikleri belli değil donatılmış bir masa yok
Originally Posted by myfinans Mevduat cafe 1. geleneksel !! toplantı fotoğrafı. Karlar realize edilmiş yeniyor. Webster belli de digerlerini cikaramadim ;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Böyle kar mı realize edilir üstadım ne içtikleri belli değil donatılmış bir masa yok 2.sinde telafi ederiz.
Forum Rules
Yer İmleri