Originally Posted by
temel analizci
Bana sor karadereli böyle soruları ;) sizi severim hatta burada en çok sevdiğim siz siniz. Bakin ben inan uzun zamandır polhoyla ilgilenemiyorum ama tahmin edeyim.
Bence bilanço olabilir. Bu dönem bir yer(arsa) satmadilar değil mi? Neredeyse her dönem bir şeyler satanlar galiba bu dönem satmadilar. Bilanço bu sefer eski bilancolardan daha önemli bence, ama tabi incelemek lazım son durumlarını
Ya arkadaşlar bilanço tahmini yapacak yok mu aranızda? yada bari biriniz döviz açığının durumunu yada bu şekilde yani 14 Euro ile bilançonun durumunu yorumlayacak yok mu? ;)
Herkes feryat figan hiç bilgi paylaşan yok size şunu soyliyeyim öncelik bilanço siz bilancoyu düşünün. Bilancoyu konuşun
bilmukabele sn temelanaliz üstad.
sn temelanaliz arttırılan sermaye çok büyük degil 10 milyon tl ama tescil e kadar peşin ödenecekti.bahsedilen şirket pendik arazisinin bünyesinde bulunan şirket acaba ufak tefek giderler masraflar vs için böyle bir kaynakmı akatarıldı diye düşündüm.şüpheci olmaya devam ederek siz ve acemşah gibi araştırmacı olmanın zararı olmaz faydası olur diye düşünerek her yeri kurcalıyoruz işte
))
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer İmleri