Sayfa 258/616 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    sn acemşah bugün tescil edilen bir sermaye arttırımı var (kap veya haberlerde yok )polisan yapı inşaatın 18 den 28.5 milyona çıkarmışlar neden durup dururken böyle birşey yapıldı rutinmidir ?sizce bir şey ifade edermi ? isterseniz tescili paylaşabilirim.saygılar.
    Sermaye artışları bir iş bir oluş bildirir coğu kez bu kapsamda da yeni bir yeni bir oluşum olması oldakça önem arz etmektedir.
    Yapılan sermaye artırım oranının % 50 olması da ayrıca bir iş ortaklığı kurulması yönünde işaret olabilir.
    Kim bilir belki de polisan yapı inşaat kanal istanbul inşaatına girecektir veya liman vefa pendik arsası işi içinde olabilir.... bilemeyiz.

Kısaca önemli bir şeydir. Yakında zaten acıklarlar veya neden yapıldığı belli olur.

Bol kazançlar dilerim.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. Bana sor karadereli böyle soruları ;) sizi severim hatta burada en çok sevdiğim siz siniz. Bakin ben inan uzun zamandır polhoyla ilgilenemiyorum ama tahmin edeyim.

Bence bilanço olabilir. Bu dönem bir yer(arsa) satmadilar değil mi? Neredeyse her dönem bir şeyler satanlar galiba bu dönem satmadilar. Bilanço bu sefer eski bilancolardan daha önemli bence, ama tabi incelemek lazım son durumlarını

Ya arkadaşlar bilanço tahmini yapacak yok mu aranızda? yada bari biriniz döviz açığının durumunu yada bu şekilde yani 14 Euro ile bilançonun durumunu yorumlayacak yok mu? ;)

Herkes feryat figan hiç bilgi paylaşan yok size şunu soyliyeyim öncelik bilanço siz bilancoyu düşünün. Bilancoyu konuşun
     Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    sn acemşah bugün tescil edilen bir sermaye arttırımı var (kap veya haberlerde yok )polisan yapı inşaatın 18 den 28.5 milyona çıkarmışlar neden durup dururken böyle birşey yapıldı rutinmidir ?sizce bir şey ifade edermi ? isterseniz tescili paylaşabilirim.saygılar.

3. Alınan lot milktarı ile satılan lot miktarı fifti fifti.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

4. Aldım verdim ben sizi yendim dedi ve gitti herzamanki muamelesi

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bana sor karadereli böyle soruları ;) sizi severim hatta burada en çok sevdiğim siz siniz. Bakin ben inan uzun zamandır polhoyla ilgilenemiyorum ama tahmin edeyim.

Bence bilanço olabilir. Bu dönem bir yer(arsa) satmadilar değil mi? Neredeyse her dönem bir şeyler satanlar galiba bu dönem satmadilar. Bilanço bu sefer eski bilancolardan daha önemli bence, ama tabi incelemek lazım son durumlarını

Ya arkadaşlar bilanço tahmini yapacak yok mu aranızda? yada bari biriniz döviz açığının durumunu yada bu şekilde yani 14 Euro ile bilançonun durumunu yorumlayacak yok mu? ;)

Herkes feryat figan hiç bilgi paylaşan yok size şunu soyliyeyim öncelik bilanço siz bilancoyu düşünün. Bilancoyu konuşun
    bilmukabele sn temelanaliz üstad.
    sn temelanaliz arttırılan sermaye çok büyük degil 10 milyon tl ama tescil e kadar peşin ödenecekti.bahsedilen şirket pendik arazisinin bünyesinde bulunan şirket acaba ufak tefek giderler masraflar vs için böyle bir kaynakmı akatarıldı diye düşündüm.şüpheci olmaya devam ederek siz ve acemşah gibi araştırmacı olmanın zararı olmaz faydası olur diye düşünerek her yeri kurcalıyoruz işte ))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

6. Eweettt, kademeler normale döndü, sabahtan hareketi sağlayanlar tahtadan çekildi.ytd

7. Yılbaşı kutlama parasını çıkardılar. Bizede yeni yıllarını kutlamak kaldı.ytd

8. Kendilerini tebrik ediyoruz. Verdiler elimize.Şimdi "su akar Türk bakarı " oynuyorlar. ytd

Sayfa 258/616 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •