Sayfa 259/364 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop LXV

1. Endekisi fazla düşürmeden hisseleri kitlemişler ondan dolayı kimse anlayamadı bu tuzağı
    Şindi anladık ama iş işten geçti, bu saatten sonra kimse malını Karaduman dayuya kapturmaz, mesela koç 250 den 130 a düşmüş, buna dayanan koç 80 ne düşse bile verir mi malı Karaduman dayuya
    Büyük 1 kriz yada haber olucak ki, herif korksun
    Hamdım Piştim Yandım

2. toplum mühendisliği ne demek..gerçeklerin yerine hayal satmaktır..tutar mı bu..tutmaz..
    2008 krizinde düşüş oranı %65 civarıydı değil mi..şuan kaç %20 ler mi..
    %50 bile olsa 5500 eder..% 65 olsa 3800 ler yapar..biz kriz demiyoruzki ama makul düşüş olmazsa yatırımcı bulamazsın diyoruz..heleki şuanki mühendislik sisteminde..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bugun kapanış +2 yarın +5 uğurlu ayaklı abim gelmiş

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mesela petoş 42 cent
    62 cente gelsin kaatta 1 dakka duran kimseyi bulaman, o derece yağni
    Bıktı millet
    Aklıma bir kişi geldi TÜP ü boşverin artık bunun zamanı diye aylarca yazmıştı başta tüp topiği olmak üzere bir çok yerde. Okumuş kardeşlerin bulaştığı hisseler kağnı gibi oluyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. 9700 ü kırarsa 9900 e rahat gidecek görüntüsü mevcut son karar kişiye ait
    ayuluk için az erken derim

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Pit dayu, serbest piyasa koşulları olmalıki sağlıklı fiyatlama olsun.. evet haklısın..
    emme dayu o dönemi de geçmedik mi..bak yıllar içinde %70 lerden %20 lere düşen yabancı oranı var..
    yerli de aynı olacak..niye şimdi olacak..çünkü yerli kendi düşüncesine kilit vurulduğunu yeni gördü..bu işin sonu iyi değil..
    herşeye rağmen bunlar borsaya yatırımcı çeker tezi yanlış..olmaz..o devir akp güç kaybedince bitti..şu an toplum mühendisliği ile ayakta duruyoruz..
    karaduman sen borsaya ne zaman girdin? ben 1995 de hisse alıyordum üni deyken. O dönemin piyasası çok mu iyiydi, keza 2000 lerin başı falan. 2013 dönüm noktasıdır, oradan sonra tüm piyasalar kademeli olarak kontrollüye geçti. bence çöküşten ziyade fırsat gelip gelmediğini takip et.burası kontrollü bir piyasa. dediğin çöküşler olması çok zor. 1 yıldır yatay eksiyiz zaten bu enflasyonda kurbağının tencerede ısıtılması gibi bir durum. ayrıca artık kimle konuşsam bir şekilde borsada parası var ama az ama çok. 1990 larda, 2000 lerde piyasada işlem yapan sayısı neydi?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Değişik bişey deneyeyim Türkçe den anlamıyor. Çüüüş, çüüüş, çüüüş, çüüüş, çüüüş, çüüüş, çüüüş, çüüüş, çüüüş, çüüüş. Bulut abi olsa az bahçeye git hava al derdi.

8. kendi adıma çok uzun zamandır full ppf deydim. daha bu ay portföyün %25 ini borsa tarafına soktum. viop portföyün %2 si falandır, eğlencesine ve adrenalin amaçlı takılıyorum. piyasanın düşe kalka da olsa artık yukarı gideceğini geçen ay öngördüm ama halen sağlamcıyım öte yandan. viop ta prikolojiyi iyi yönetmek lazım, bu yükselişte longları erken kapatınca. 4700 üzerinden 8.ay vadede xautry ye short açtım. altının yönü de aşağı diye düşünüyorum bir süredir. bakalım belki oradan daha iyi getiri alırım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 259/364 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •