Sayfa 26/814 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 201 - 208 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Meksika para birimi o(perasyonel) çocukları tutacaksınız ayın 13 kadar değil mi, boşta durmasın dürün bükün bir yerinize sokun.

2. Bizim transı galip alsa ne güzel olurdu kağıtta macera yaşardın tabanlar tavanlar havada uçuşurdu sadece hayal ürünü bu yazdıklarım ytd

3. Kağıdı sahipsiz bırakana ve basana çok içten ve samimi duygularimla alayiniii saygıyla selamlıyorum... asla ytd

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Adamlar gün sonu ekranı kapatirken acaba bugun yeterince anıldım mı, diger gunlerden daha fazla nasil anilabilirim hesabini iyi yapiyorlar tabi bende onlara hakkini veriyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Vay A.Q. ne bilançoymuş be kardeşim hala açıklayamadılar, görende holdingin bir sürü iştiraki var, milyonlarca lira ciroları var, milyonlarca girdi çıktıları var bu yüzden bilanço hazırlamaları uzun sürdü sanır. Ulan hepi topu hala faaliyete geçmemiş 50 bin sermayeli bir şirket, %30 na ortak olduğunuz cirosu karı belli dandik bir şirket hepsi bu lan neyin hesabını yapamadınız. İlkokul çocukları yapar lan bu hesabı. Sizin niyetiniz kötü a.q. yatırımcıyı oyalayıp durmak sicil avukatta bilanço denetçide görüştüğümüz şirketler var tahsisli parası kasada bu kadar yalan dolan bu kadar ********lik bu kadar o(perasyonel) çocukluğunun ne gereği var zevk mi alıyorsunuz. Öğleden önce şirkete uğramayan o.ç. ne bekliyoruz ki. Hergün FAS Hergün FGS a.q. aslat ytd

6. bekle bakalım neyi bekliyorsun bizde anlamadık yalnız beklemekten sıkıldık iyice haberin olsun trans ytd

7. Bugün bir şirket daha şutlandı borsadan bakanlar medya böyle yapmaya devam edersen seni biste spk hatta ulaşabildiğim hryere şikayet edeceğim yt

8. Bu arada şirketin yönetim kurulu başkanına sesleniyorum şirketi alalı 1 yıl olacak neredeyse bir açıklama yap kardeşim biz bu şirketi büyütmek için faliyete geçirmek için kar etmek vs için aldık diye bişeyler söyle işin gücün galatasaray satın aldığın şirketin küçük te olsa yatırımcıları var ytd

Sayfa 26/814 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •