Hoş bir paylaşım...
![]()
Hoş bir paylaşım...
![]()
Hürriyet gazetesine medyanın amirali veya amiral gemisi gibi bir şey derlerdi eskiden.
Oysa medyanın takası veya onbaşısıdır şu an aslında. Hele bu yeni gelen zavallı genel yayın yönetmeni ile acınası durumları. Sabah gibi bedava dağıtırlar artık yakında. Sadece ve sadece Uğur Gürses ne yazmış diye tıklanan bir paçavra benim için.
Jackie†@JackieTheTrader
Today's $USDTRY chart is NOT a forecast. I'd like to see something like this. I also like to eat ice-cream on a hot day.
Jackie†@JackieTheTrader
Though $USDTRY rise has been ugly & confusing, the rise in US Dollar Index has been very strong and very clear. So Lira is fighting back.
Jackie†@JackieTheTrader
$USDTRY rise from 3.5852 is still unclear to me. Today's chart shows what we'd like to see next. If we get it, we'd later buy it below 3.65.
Şahsi dolar /TL senaryom; Tüm kanallardan, yayınlardan doların referandumdan sonra düşeceği algısı yayılıyor. Buna rağmen 3,64 lerden aşağı gitmedi, gidemiyor. Geceleri 4-6 kuruş zıplayarak sabah 09 dan itibaren uslu çocuk gibi kenara çekiliyor. Yerlilere algı yaparak ''aman daha da düşmeden sataym, bu rakamları sonra yakalayamam '' düşüncesi yaratılıyor. Yabancı da buralardan anında kapıyor. Referandumdan sonra faizlerin asla artırılamayacağını bildiğimize göre geriye ne kalıyor ? Döviz çok pis zıplar......... Sadece beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir.
Çözmüşsün sen bu konuyu ihtiyar...![]()
Bugun 8k aldim eve gelene kadar 1 kuruş zarar
Yer İmleri