Sayfa 26/610 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 201 - 208 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    dikim zamanıyla hasat zamanı değişir ozk o günlerdeki şirket değil artık otelde 15 mayısa kadar yer yok kiralar 10 katlamış şirket konutlar yaparak şirkete ilave girişler yapıyor vs vs çok fazla eskiye takılı kalmak vizyonsuzluk yapar...
    O vurgundan sonra Göktürk 1 ve 2 yapıldı, şimdi de üç hotel ve iki konut projesi yapılacak, aradaki fark vizyon meselesi değil ne kadar nakit ihticı olduğu meselesi..;-))

Ben büyükyalıdaki iptal edilen hotelin de tekrar gündemde olacağını düşünüyorum, merkez binasının dibinde 5 yıldızlı bir hotel olmadan hotel zinciri olur mu..;-)))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    dikim zamanıyla hasat zamanı değişir ozk o günlerdeki şirket değil artık otelde 15 mayısa kadar yer yok kiralar 10 katlamış şirket konutlar yaparak şirkete ilave girişler yapıyor vs vs çok fazla eskiye takılı kalmak vizyonsuzluk yapar...
    Ne güzel söyledin sayın sakura keşke sizin gördüğünüz o vizyonu by akprahna da görse ya da büyük abiler

3. Şimdiye yapışmıştık 20 li seviyelere nerdeeee biz de o talih

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    O vurgundan sonra Göktürk 1 ve 2 yapıldı, şimdi de üç hotel ve iki konut projesi yapılacak, aradaki fark vizyon meselesi değil ne kadar nakit ihticı olduğu meselesi..;-))

Ben büyükyalıdaki iptal edilen hotelin de tekrar gündemde olacağını düşünüyorum, merkez binasının dibinde 5 yıldızlı bir hotel olmadan hotel zinciri olur mu..;-)))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!!
    nakit ihtiyacı felan yok garip gurabanın boğazından kastığımızı %9 faiz 2 yıl ödemesiz vericez zengini seviyoruz b.yalıda kalan konutların makul fiyata alınması otel yapmaktan daha iyi 10 üzerine attıran bu haberdir mesela elanın kirası çok arttı diğer yerlerde yeni kiracılar var evet patron haris biri aç gözlü hisseyi baskılayan o şirketi paylaşamıyor bunaltarak senin benim elimden alma hesapları yapıyor satarsam adiyim benimde hesabım var dışarıda ne kazandıysam özk gömüyorum emeklilik fonları ve yatırım fonlarıda öyle çok fazla baskının artık kendisine zarar vermeye başladığını anlamasına az kaldı... istten mütahitlik yapan bir arkadaşımın söylediğine göre kendilerine iş yapan bir taşerona b.yalıda 1,1daireyi 6,300 bine vermişler...
    nasip....

bilanço ne zaman gelecek bilgisi olan varmı.. benim beklentim 480-560 arası bir kar..
    nasip....

6.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    bilanço ne zaman gelecek bilgisi olan varmı.. benim beklentim 480-560 arası bir kar..
    bilanço için son tarih 10 mayıs.faaliyet raporuna görede erken gelmeyecek.son tarihinde gelecek.

kar beklentim ise 350 milyon tldir.

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Oldu da bilanço 100/150 arası geldi?
    Bu hisseyi nasıl etkiler acaba?

Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    bilanço için son tarih 10 mayıs.faaliyet raporuna görede erken gelmeyecek.son tarihinde gelecek.

kar beklentim ise 350 milyon tldir.
    beklentinize 2021 son çeyrekte faturası kesilmeyen b.yalı satışlarıda dahilmi..
    nasip....

Sayfa 26/610 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •