Sayfa 260/992 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Geleneksel bir ramazan alışverişi yaptım bugün büyük bilindik ultra gros marketlerden 2 sine giderek gecenyila göre ortalama %90 fazla param gitti iyimi ...geçenyil ne aldıysam aynini aldım aynı miktarda ...fiyatları karsilastirdim en dusuk bir gıda ürünü %40 zam görmüş gidasina göre %170 e kadar çıkıyor ..en basitinden 1 paket margarini geçen yıl 1.50_1.80 civarından alırken şimdi 2.70-3.25 aralığından aldım ...dolar çıksa zam dolar inde yine zam elektrik gaz su çıksa zam düşse yine zam ...misal geçenlerde elektrik gaz su %10 ar düşürüldü fiyatlar düştü mü yok aksine bindi üstüne ...ama resmi enflasyon %20
    ..tabi ya ...herşey bizim ülkede kazık zaten şu yotubda Venezüella da gezen bir eleman var geçen yıl ki videosunda çerez 30 cent 2 litrelik cola 35 cent diyordu ...yani geçen yıl ki dolar TL ye göre çerez 1 TL cola 1.25 TL falan yapıyor ...yahu geçen yıl o çerez ve cola Türkiye de 2.5 ve 4.5 tlydi ....üstelik oraya başka ülkelerden gelirken çerez ve cola Türkiye de üretiliyor ...orada enflasyon %8 milyon bizde %20 ama kazığı yiyen biziz nasıl oluyorsa .

2. CHP seçimde doğru adaylarla ve dürüst yönetim anlayışı ile bir çok önemli ili kazandı (Bursa benimde içimde yaradır) hata yapma lüksü yok, açıkcası ben de bu adayların ve yönetim kadrolarının yolsuzluk illetine karışacaklarını zannetmiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,aklımdan şöyle bir şey geçiyor.
    biliyorsunuz bankalar hoşgeldin faizi olarak 1-2 puan fazla faiz veriyorlar.Fakat cepte para ile bankadan bankaya para taşımak riksli.Webten eft ile iki veya üç banka arasında parayı dolaştırarak daha fazla kazanç elde etmek mümkün diye düşünüyorum.Tabii ücretsiz eft yaptıran bankaları tesbit etmek lağzım.Bu tip işlem yapanınız varmı?Ücretsiz eft olanağı sağlayan bankalar hangileridir bildikleriniz varsa yazarmısınız?
    Tabloda Eft Ücretleri Mevcut
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...71#post3401871

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Geleneksel bir ramazan alışverişi yaptım bugün büyük bilindik ultra gros marketlerden 2 sine giderek gecenyila göre ortalama %90 fazla param gitti iyimi ...geçenyil ne aldıysam aynini aldım aynı miktarda ...fiyatları karsilastirdim en dusuk bir gıda ürünü %40 zam görmüş gidasina göre %170 e kadar çıkıyor ..en basitinden 1 paket margarini geçen yıl 1.50_1.80 civarından alırken şimdi 2.70-3.25 aralığından aldım ...dolar çıksa zam dolar inde yine zam elektrik gaz su çıksa zam düşse yine zam ...misal geçenlerde elektrik gaz su %10 ar düşürüldü fiyatlar düştü mü yok aksine bindi üstüne ...ama resmi enflasyon %20
    ..tabi ya ...herşey bizim ülkede kazık zaten şu yotubda Venezüella da gezen bir eleman var geçen yıl ki videosunda çerez 30 cent 2 litrelik cola 35 cent diyordu ...yani geçen yıl ki dolar TL ye göre çerez 1 TL cola 1.25 TL falan yapıyor ...yahu geçen yıl o çerez ve cola Türkiye de 2.5 ve 4.5 tlydi ....üstelik oraya başka ülkelerden gelirken çerez ve cola Türkiye de üretiliyor ...orada enflasyon %8 milyon bizde %20 ama kazığı yiyen biziz nasıl oluyorsa .
    Iste bu yuzden benim gibi dolar kazanan insanlar son derece magdur

Her sene geldigimde turkiyeye daha fazla dolar harciyorum. Hele otel ve araba kiralari lokantada yemek dolar cinsinden sapik artiyor.

Bir tek gecen sene tesadufen dolar 7 ye firladiginda turkiyedeydim hafiften rahatladigimi hissettim cunku dolar firlamis ama yerel fiyatlar yerinde kalmisti. Ama o bile yillarin kaybini telafi etmedi cunku eskiyi hatirliyorjm.

Eger dolar 7 yi gecmezse bu yaz turkiyede bana kol gibi girecek

Geleneksel bir ramazan alışverişi yaptım bugün büyük bilindik ultra gros marketlerden 2 sine giderek gecenyila göre ortalama %90 fazla param gitti iyimi ...geçenyil ne aldıysam aynini aldım aynı miktarda ...fiyatları karsilastirdim en dusuk bir gıda ürünü %40 zam görmüş gidasina göre %170 e kadar çıkıyor ..en basitinden 1 paket margarini geçen yıl 1.50_1.80 civarından alırken şimdi 2.70-3.25 aralığından aldım ...dolar çıksa zam dolar inde yine zam elektrik gaz su çıksa zam düşse yine zam ...misal geçenlerde elektrik gaz su %10 ar düşürüldü fiyatlar düştü mü yok aksine bindi üstüne ...ama resmi enflasyon %20
    Bu nasil hesaplama. Venezueladaki bir mali dolar ile fiyatlandirip turkiyede karsiligini tl ile belirtip onuda enflasyona baglamissiniz. Dramatik

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Iste bu yuzden benim gibi dolar kazanan insanlar son derece magdur

Her sene geldigimde turkiyeye daha fazla dolar harciyorum. Hele otel ve araba kiralari lokantada yemek dolar cinsinden sapik artiyor.

Bir tek gecen sene tesadufen dolar 7 ye firladiginda turkiyedeydim hafiften rahatladigimi hissettim cunku dolar firlamis ama yerel fiyatlar yerinde kalmisti. Ama o bile yillarin kaybini telafi etmedi cunku eskiyi hatirliyorjm.

Eger dolar 7 yi gecmezse bu yaz turkiyede bana kol gibi girecek
    Ya ne olacakti. Yuzde 24 faizi yedirecek kadar keriz miyiz. Sen getir dolarlari 24 faizi al sonra ayni paradan dolarini al git. Tc icin enflasyon vazgwcilmez bir kisir dongudur

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dün alışveriş yaptığım markete uğradım ..Kıyma 35-40 aralığında satılırdı , şimdi 45 yapmışlar ..Antrikot 60-65 arasıydı şimdi 80 kağıt yapmışlar...Ramazanda gıda da bize fena geçiriyorlar....Din mi değiştirsek

8. Halkımızı obeziteden koruyoruz...Daha az yesinler daha sağlıklı olsunlar...AHABER...

Sayfa 260/992 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •