Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 261/954 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Kimsenin kanal İstanbul yapacağı yok yapacak gücü olmadığı gibi. O kadar çok muhalefet edildi ki ,yapmış kadar oldu.
    yarın bir gün sorulsa ben yapacaktım Ce HaPe engelledi diyecek. Salın gitsin,ne hali varsa görsün diyeceğim atı alan beylerbeyinde.
    Adam amacına fazlası ile ulaştı,geçmiş olsun.
    Kanal İstanbul için Dışişleri bürokrasisinin tepesine kadar tırmanmış,önemli diplomatlarımızdan Şükrü Elekdağ'ın "diplomatik açıdan" Kanal İstanbul analizi.Umarım devletin karar verici makamında oturanlar ,Kanal İstanbul'un yaratacağı ekolojik çevre felaketi ve eski genel kurmay başkanı İlker Başbuğ'un da değindiği trakyanın savunmasında yaratacağı askeri riskler bir yana ,diplomatik riskler yönünden de Türkiye'nin uzun vadeli ulusal çıkarlarını dikkate alırlar.

https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...siyor-5521817/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Kanal İstanbul için Dışişleri bürokrasisinin tepesine kadar tırmanmış,önemli diplomatlarımızdan Şükrü Elekdağ'ın "diplomatik açıdan" Kanal İstanbul analizi.Umarım devletin karar verici makamında oturanlar ,Kanal İstanbul'un yaratacağı ekolojik çevre felaketi ve eski genel kurmay başkanı İlker Başbuğ'un da değindiği trakyanın savunmasında yaratacağı askeri riskler bir yana ,diplomatik riskler yönünden de Türkiye'nin uzun vadeli ulusal çıkarlarını dikkate alırlar.

https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...siyor-5521817/
    Tabi ki verdiğiniz haberi okudum. Adam reklam yapıyor,hepimiz alet oluyoruz. Aslında burayı... boş geçiyorum...anladınız onu

3. Sana o kadar katiliyorum ki bunu goremeyen ahmak muhalefet oldukca heppp muhalefet olacaklar. Bu proje 2011 de ortaya atildi gecti 9 yil bir kazma vurulmadi. Eger bu gap projesinden erken bitsin tum ulke beni .......
    Kimsenin kanal İstanbul yapacağı yok yapacak gücü olmadığı gibi. O kadar çok muhalefet edildi ki ,yapmış kadar oldu.
    yarın bir gün sorulsa ben yapacaktım Ce HaPe engelledi diyecek. Salın gitsin,ne hali varsa görsün diyeceğim atı alan beylerbeyinde.
    Adam amacına fazlası ile ulaştı,geçmiş olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Size acı bir gerçek daha yazayım.
    Kanal işinde hükümet kazmayı kapan iş bulur,işsizlik azalır düşüncesinde. Ama yanılıyorlar. Artık bu ülkede kimse ağır işte çalışmak istemiyor. Beklenti bir masam olsun , elimdeki aletle akşama kadar geyik yapayım.İş veren olarak çalışacak eleman bulamadığımdan yazdım. Meraklısı var ise CNC BAŞINDA 9 saat dikilip, birazda teknik bilgisi var ise buyursun gelsin. YOK ARKADAŞ kimse dikelmez,teknik bilgi ? o ne?

Kanal işinde hükümet kazmayı kapan iş bulur,işsizlik azalır düşüncesinde. Ama yanılıyorlar. Artık bu ülkede kimse ağır işte çalışmak istemiyor. Beklenti bir masam olsun , elimdeki aletle akşama kadar geyik yapayım.İş veren olarak çalışacak eleman bulamadığımdan yazdım. Meraklısı var ise CNC BAŞINDA 9 saat dikilip, birazda teknik bilgisi var ise buyursun gelsin. YOK ARKADAŞ kimse dikelmez,teknik bilgi ? o ne?
    ne kadar maaş ve hangi sosyal hakların verdıgınızıde yazarsanız. eminim sızınle ıletısıme gececeklerdir Cnc ci arkadaslar. 3500 tl maaş veriyorum dıyorsanız aramayın

6.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku

ah ah!..

sene 1988 Almanyadayım.yeni gitmişim almancam çok az

Türkiyede tesviye mezunuyum adamlar hemen kaptı koydu frezeye matkaba

baktılar ölçüleri tam tutturuyorum sen cnc ye geç dediler

işte şu x şu y z vs vs

ölçüleri ilk başta kendileri giriyordu sonra dairesel kesimler derken

tek başına kalamadım gurbetlik ağır geldi çok erken geri döndüm Türkiyeye,yaş oldu 50,iki sene var emekliliğe

maaş bağlansada emlakçılık yapsam diyorum üniversiteden müşavirlik belgesinide aldık

amma makina dedinmi seviyorsan sanatçısın çünkü her parça bir sanat eseri değerinde

üretim mutlu ediyor insanı
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

7.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    ah ah!..

işte şu x şu y z vs vs

tek başına kalamadım gurbetlik ağır geldi çok erken geri döndüm Türkiyeye,yaş oldu 50,iki sene var emekliliğe

maaş bağlansada emlakçılık yapsam diyorum üniversiteden müşavirlik belgesinide aldık

amma makina dedinmi seviyorsan sanatçısın çünkü her parça bir sanat eseri değerinde

Bende Tornacıyım Torna Tesviye... Meslektaş dolu burası. Hiç reisin kanala harcayacağı para yansımadı bence dolara. İyice bor. batağına gidiyor ülke... Zaten şuan dövizim yok. Borsada vardı usdtr fonu. Onuda 5.687 den verdim.

8.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    ah ah!..

işte şu x şu y z vs vs

Bende ureticiyim..aci bir gercek soyleyecegim ama uretici icin bir nevi iyi bir nevi kotu bir gercek..
    bu ulke de 20 yil sonra ne usta ne cirak kalmayacak..sadece kendi urettigi mali uretmeyi a dan z ye bilen,tum makineleri kullanan firma sahipleri ayakta kalacak..o da nasil..vasifsiz eleman alip kendimi egitecegiz..
    kendim matbaa sektorunde firma sahibiyim..10 yil once elini sallasan ustaya carparken simdi 1 ilana 2 ay kimse aramiyor..allah tan kendim tum makinelerin ustasiyim da ogretiyorum..

Sayfa 261/954 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •