Sayfa 261/998 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

15 TEMMUZ BAYRAMI!
    Sisler dağılıp, güneş usul-usul ortaya çıkmaya başlayınca Aziz Türk Milleti gerçekleri yavaş-yavaş görmeye, anlamaya başladı!
    Henüz Milletvekili olmadan, Başbakan olma pazarlığını Başkan Bush ile yapan Erdoğan’a o toplantıda FETÖ ile işbirliği yapması talimatı verilmişti.
    Bu iddiayı defalarca yazdım, kongrelerde söyledim. Benim her yazımı dikkatlice takip eden ve dava açan Saray Avukatları, ne hikmetse bir bu konuda hiç dava açmadılar?
    Bir de, Erdoğan’ın, ailesinin ve bazı bakanlarının TÜRKİYE DIŞINDAKİ mal-para-ortaklık belgelerinin açıklanması için, ABD Temsilciler Meclisinde komisyon kurulması kararının alınması üzerine yazdığım, konuştuğum yazı ve sözlerle ilgili olarak da tek dava açmadılar.
    Türk Milleti şunu iyi bilsin ki, yakında inkar edilemeyecek bu belgeler açıklanacak ve ak popo-kara popo ortaya çıkacak…
    Gelelim 15 Temmuz’a;
    FETÖ’yu ABD’nin emriyle kim hükümete ortak etti? Erdoğan!
    FETÖ ile 11 yıl, aynı yönetimde kim bulundu? Erdoğan!
    FETÖ’nun, darbe yapabilecek güce erişmesine kim izin verdi? Erdoğan!
    Kozmik Odaya, FETÖ’cu Yargıcın girmesine kim izin verdi? Erdoğan!
    Yüksek Yargıyı FETÖ’ye tamamen teslim eden kim? Erdoğan!
    TSK yönetimine ve terfilerine, FETÖ’nun erişmesine kim izin verdi? Erdoğan!
    FETÖ ile, AYNI MENZİLE sahip olduklarını söyleyen kim? Erdoğan!
    Kandırıldık, Türk Milleti ve Rabbim bizi affetsin diyen kim? Erdoğan!
    Başka bir deyişle, 15 Temmuz’un yaşanmasının şartlarını oluşturan tek kişi var. O da Erdoğan!
    Allah affeder veya etmez, orası onun bileceği iş.
    Amma Türk Milleti asla affetmeyecektir. Neden mi?
    Biraz kafası çalışan herkes biliyor ki, AKP Ortağı FETÖ, Uluslararası ligde
    iş tutacak bir oyun kurucu değildir.
    O bir piyondur. Onun iplerini tutan kuklacı ABD-CIA’dır.
    Erdoğan, bunu bilmeyecek kadar saf mıdır? Elbette değildir.
    O halde Erdoğan, bilerek ve isteyerek CIA ile birlikte çalışmıştır.
    Bu ihanete izin veren bunu Türk Milletinden saklayan, Dönemin Cumhurbaşkanı-Başbakanı-Genelkurmay Başkanı-Bakanları- Kuvvet Komutanları- MİT Başkanı-Emniyet Genel Müdürü yargılanmalıdır.
    Bu yargılamada, başlıca şu sorular yanıtlanmalıdır;
    -15 Temmuz’da 249 vatandaşımız öldürülmüş, 2195 vatandaşımız yaralanmıştır. Aynı gece 36 darbeci öldürülmüş, 49 darbeci de yaralanmıştır. Bu insanları kimler, hangi silahlarla öldürdü?
    Erol Olçok ve oğlunu öldüren kurşunlar kimin silahından çıktı?
    Boğaz Köprüsündeki, boş kovanların balistik muayeneleri niçin yapılmadı?
    Ölenlerin hangi silahlardan çıkan mermilerle öldürüldüğü, silahların hangi devlet kurumunun envanterinde olduğu, neden belirlenmedi?
    -15 Temmuz’da havalanan ve halkın üzerine bomba ve mermi yağdırdığı iddia edilen ve TÜRK MİLLETİNİN malı olan uçaklar ve helikopterlerin uçuş emirlerini, kara kutularını, taşıdıkları bomba ve mühimmatın cinslerini, mühimmatın nerelerde kullanıldığını ve birliğe iade edilenlerin dökümünü niçin Türk Milletinden sakladınız?
    -FETÖ’cuların el konulan malları ve paraları ne oldu?
    Aziz Türk Milleti;
    15 Temmuz Darbe Girişimi, Türk Tarihinde ilk kez;
    Yabancı bir devletin istihbarat kuruluşu,
    Onun emrine girmiş satılmış bir silahlı terör örgütü (FETÖ),
    İktidarın bir bölümünün işbirliği ile, Cumhuriyete, onun değerlerine ve demokratik rejime karşı yapılmış bir saldırıdır.
    AKP İktidarı, bu oyunu çift taraflı oynamış ve hedefi olan “Federal Siyasal Ümmet” Devletine gitmek için kullanmıştır.
    Yazıyı, Büyük Önderimiz Atatürk’ün çok anlamlı bir sözü ile bağlayalım!
    “İhanetin nedeni olmaz, bedeli olur. O bedel bir gün mutlaka ödetilir!”
    Ödeteceğiz Atam, ama bağda ama dağda, mutlaka ödeteceğiz…
    Sağlık ve başarı dileklerimle 13 Temmuz 2024
    Rifat Serdaroğlu
    DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sistemin çarpıklıklarını bizde elimizden geldiği kadar dillendiriyoruz...

Sorun rakamlar değil sorun Sistemin kendisi...Kırgızistandan Arjantine kadar tüm dünyada kırmızı et ortalama 8 dolar..Bizde kaç dolar a.q..et kötü et 15 dolar...Yani Vatandaşı temel gıda üzerinden dikiyorlar..Konut ve kirada aynı...Kıyafeti millet amazondan sipariş veriyor.

Kısaca insani yaşamın gereksinimi beslenme,barınma giyinme gibi temel ihtiyaç maddeleri aşırı pahalı..Neden !!!!

Çünkü %20 ye ulaşmış kalbur üstü kesimi beslemek için herkesin gırtlağına basıyorlar...Resmen Servet transferi yapıyorlar..Muhalefet ne iş yapıyor !!!!

Sen Gürcistandasın galiba , yaz kardeşim etin peynirin fiyatını...
    Gurcistan'daki fiyatlari Kanada ile mukayese ediyorum ben.

Ayni parite gibi, 1 cad = 2 lari.

Aylik yasam masrafim Kanada'nin tam tamina yarisi.

Ancak Gurcistan'in ustunlugu, enflasyon yok ve gida maddeleri cok taze ve cok kaliteli, hatta Kanada'dan bile cok daha kalite.

Gurcistan'da asgari ucret ve herhangi bir is'teki saat ucretleri cok dusuk.

Bir polis memuru 1.500 lari gibi bir maas aliyor.

Diger calisanlar azami 800 - 1000 - 1.200 lari gibi.

Gurcistan'da eger ev kirasini katmazsaniz yasam inanilmaz ucuz.

Ev kiralari ise 400-450 USD. gibi.

Belediye otobusu indi bindi 0.30 lari.

Sigara 6-8 Lari.

Son model en kalite araclar, 2-3 yasinda ve cok ucuz.

Ulkenin en onemli ozelligi ise, bir meslegi bir ustaligi olanlar icin hemen is imkani olmasi.

Yani diger ulkeler gibi yok izin alacaksin, yok su kursu tamamlayacaksin gibi bir kural yok, bugun git yarin basla.

Ben hala pasaporta dahi ihtiyaci olmayan Turk Insani'nin neden goc etmedigini merak ederim.

Kucuk cocugu olanlar iyi okusun buralari, cocugunuz hic yoksa gurcuce ve rusca ogrenecek, yasam kosullari cok cok guvenli.

Turkiye'de kalirlarsa 50 sene de gecse bundan daha iyi olmayacak.

1991 de ben Kanada'ya goctuugumde, kizim 3 oglum 5 yasindaydi, anneleri ancak onlara bakabiliyordu.

Cok zorluk cektim, cok calistim, cok mucadele ettim.

Emek vermeden hic bir sey kazanilmiyor.

3. Yuregimi en cok yakan insanimizin cresizligi, acligi, umutsuzlugu.

Ben komsum acken, tok yatamayanlardanim.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Turkiye'de kalirlarsa 50 sene de gecse bundan daha iyi olmayacak.
    https://www.dailymotion.com/video/x84p1mz

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gonya'da egitim var olmaz mi, ancak biraz farkli.

Evini cevresini temizlemez ama sor butun hadisleri ezbere bilir.

Milliyetci muhafazakar olmasi ile de ovunur.
    Bizim yöneticiyi tarif etmişsin. Ben inancımı bir insanım. Çocuklarıma çok para kazanmaya değildir. İyi insan olmayınca öncelikle öğütlerim. Çevresinde öğrenci arkadaşlarının ayakkabısı yoksa alırım. Ama akp ye oy verenler konusunda kırmızı çizgim var. Onun çocuklarına yardım ederim param olursa. Emekli maaşından artarsa şuan. Ama şunu söyleyebilirim bu iyilikler bana çok bonuslu dönüyor. Birine yardım ettim arefe günü ertesinde yoğun bakıma girdim helalleşerek çıkmama ihtimalim yüksekti. Hala risk var şuan. Salı günü belli olacak enfeksiyonu daha bitmedi. Ben öğrenci gördüğüm de üzerimde ne kadar varsa veririm. Zaten temiz edepli öğrenci kendini çok çabuk belli eder.

6. Konya özelinde %75 inin beyni yoktur. Bunun içinde babam da var. Ne zaman yaprak gıçına girdi kafa öyle çalışır.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. siyasal islamcılar cumhuriyetimizi yıkmak için kurdukları cihatçı cemaatler takikatlarla elele verdiler bu cemaatların içinde en büyüğü fetö dedikleri cemaatti bunların önünde en büyük engel tsk aydı onu ele geçirmek için ordudaki Göktürk ordu mensubu subayları tasviye edip arap asıllı türkleri yerleştirmek için tuzak kurup ordudan attılar böylece en büyük engelden kurtuldular bunun gerçekleştirdikten sonra devleti ben yönetecem öbürü ben yönetecem kavgası başladı cemaat daha önce davrandı kavga çıktı cezasınıda biz çektik bütün yetki bir adamın kafasına ağzına bağlandı kanunlar iptal edildi milletin parası malı haramiler arasında paylaşılıp yağmalandı ben 15 temmuzun resmi tatil ilan edilmesini kabullenemiyorum bu neyin nesi biri bana izah etsin bazı insanlar bunun danışıklı dövüş olduğunu söylüyor bizde ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz yani acı çeken Göktürkler oldu arap asıllı türkler karlı çıktılarbu ülkede siyasal islamcılarla tetikçi yanaşmaları al aşağı edilmedikçe hiç bir şey filizlenmez arapların dini devletin dışına çıkarılmalı diyanetin mollalarının maaşları arapların dinini icra edenlerden tahsil edilmeli okullarda müfredata Türk dini inancı dersi mutlaka konmalı arapların dinini çocuklarımıza zorla dayatılması reddilmeli

Sayfa 261/998 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •