Sayfa 263/999 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 50k Usd
    Ziraat 32 gün %3.50
    Halk 32 gün %4.25
    Yapı Kredi 32 gün %3.70

250k TL
    Halkbank 32 gün %20.25

2.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Arkadaslar kiracisi olan herkese tavsiyem sudur hic sevmedigim bi bankada aslinda butun bankalarda bu uygulama varda cok sey istiyorlar vakifbankta bu isler cok daha basit kiracinin gelirine gore sizin hesabiniza kiracinin odeyecegi bir kmh limiti aciliyor kiraci kirayi gununde odemedikce kmhli hesabiniza kira tutari transfer oluyor. Kiraci bir kac ay borca batsa sendelesede sizin kiraniz bankayla kiraci arasinda otomatik halolup hesabiniza yatiyor

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    anladığım kadarıyla kiracının vadesiz hesabına kmh limiti tanımlanıyor ve o hesaptan sizin hesabınıza otomatik havale talimatı veriyor her ayın şu günü şeklinde.Kiracı otomatik ödeme(havale) talimatını istediği an iptal ederse veya kmh yı iptal ettirirse ne olacak? yaptırım gücünüz bu durumda nedir ihtar ve avukat faslından başka?

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    ab de sifir ..enf.al dolara 4.5 sonra cevir dolari euroya .yuzde 4 reel kazanc eur bazinda...ama iste ufak bir nuans biz almanyada yasamiyoruz
    Mesela kazanç meselesi değil cezalandırma meselesi.. Ben mesela fiziki altın tutuyorum.. Herkes benim gibi yapsa sistemde hem tl ye en az 40 45 hem dolara 11 12 ülkedeki gerçek enflasyon kadar faiz vermek zorunda kalır

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Ben de o taahhütname sayesinde kiracı çıkarttım. Her şey hukuka uygun.
    Ne kadar sürdü davanız ? kendi rızası ile mi cıktı yoksa dava ile mi ? Süreci özetler misiniz ?

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    anladığım kadarıyla kiracının vadesiz hesabına kmh limiti tanımlanıyor ve o hesaptan sizin hesabınıza otomatik havale talimatı veriyor her ayın şu günü şeklinde.Kiracı otomatik ödeme(havale) talimatını istediği an iptal ederse veya kmh yı iptal ettirirse ne olacak? yaptırım gücünüz bu durumda nedir ihtar ve avukat faslından başka?
    kira kontratınız bitene kadar elinde fesih sözleşmesi olmadan iptal edemez, kiraları tam ve eksiksiz olarak tarihinde ibanınıza vakıfbank üzerinden ödemezse kmh limitinden para size otomatik havale oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Fiba dan çıkış yapma durumunu konuştunuz mu? Çünkü mobilde 150k üzeri yapmıyor biliyorum
    Şubeden 20 tl ye eft yaparız demişlerdi bana ,normalde eft için ücret ödemem ama sağladığı faiz kazancının yanında devede kulak bile olmayınca kabul ettim.Vade dönüşünde göreceğiz ama konuşma telefonuma kayıtlı olduğu için hiç dert etmiyorum.

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    2 ay once İstnbukda evı kıraya verdim ydısunda olduğundan kontrat yapamadık.ama pez.....,k evı günlük kiraya verıyormus.ne gb Haklarım var...Nasıl çıkarabilirim...acil yardım
    günlük kira işi yasaklandı büyükte cezası var polise ihbarda bulun basarlar evi

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    zinnur hanımın yazilari eskilersen ahme isimli uyeye cok benziyor.o da tl oranlari dusuk yp oranlari yüksek yazardı.birde onun ekurisi 7 15 30 cu (dolar tahmini)power vardi .
    ben yazacaktım da polemik çıkmasın diye yazmadıydım. ahme vakasıyla baya bir benzerlik söz konusu. miktarlar da oranlar da yüksek ve başka şahidi yok nedense. arada bir iki makul oran da inandırıcılık olsun diye sanki.

Sayfa 263/999 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •