Sayfa 264/1001 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Okt 26,39
    Ahu 26,86

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    FIL getirisi bankaların verdiği günlük mevduat ortalamasının çok az üzerinde arkadaşlar.
    bu hafta geçtim bu ortalamalarla giderse günlük mevduattan cuzi bir fark var.
    yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum
    Hangi banka günlükte 25'e yakın oran veriyor ve de ayrıca boşta miktar bırakmadan?

3.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Hangi banka günlükte 25'e yakın oran veriyor ve de ayrıca boşta miktar bırakmadan?
    Ve 2m+ istemeden.

4. FIL getirisi son günlerde düştü gibi görünüyor. GTL ise atakta. Sanırım FIBA ya para girişi yeterli geldi.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    O zaman en iyisi doğrudan ordan alıp satmak.Başka banka 13.30 sınırı zorluk yaratıyor.
    benim hem fibada hem alternatif bankta hesabım var. parayı ikiye böldüm hem anl hem fil aldım. kafam rahat

6.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Fiba nın mobil uygulaması nasıl? Yarım senedir güncelleme gelmemiş neredeyse ve Androiddeki kullanıcı yorumları çok kötü.. Burgan'ın da çok sade idi ama bu ayki güncellemelerle daha kullanışlı oldu örneğin.
    fibanın mobil uygulaması iş görüyor,sade bi yapısı var. burganın önceki sürümü gibi basit. açıkçası çok bi beklentim de yok. sadece fon alıp satıyorum. onda da henüz bi hata çıkarmadı

7. Arkadaşlar bugün YKB den OKT fon alışı versem yarınki fiyattanmı alnmış olacak ,yoksa araya tatil girdiğinden kaybım olacakmı?

8. Hergün fon getiri tablosunu yayınlayan sn.Yuji ye ve fonlar konusunda bilgi veren diğer tüm arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

Sayfa 264/1001 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •