Sayfa 264/1000 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Vıop XLI

1. PETKM de KAP açıklaması var. Bildiğim kadarı ile %10'dan fazla paylar FDO katsayısını etkilemiyor, sanırım bölmüş bu şekilde FDO katsayısını artırmaya çalışıyor.

>>>
    https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...80f183d75d2c7e

SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
    Konu ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI:
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? HAYIR:
    Bildirime Konu Borsa Şirketi PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş.:
    Açıklama :

Sahip olduğum 170.000.000 adet PETKİM hissesinin satışı Borsa İstanbul'da özel emir yöntemi ile 23.05.2022 tarihinde gerçekleşmiştir. Bu satış işlemiyle, PETKİM A.Ş de sahip olduğum pay oranı %4,77 düşse bile doğrudan ve dolaylı paylarımın oranı değişmemiştir.

Ad Soyad / Ticaret Unvanı CEM OKULLU
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 32.200 bir hareket gözüküyor.
    kanalı kırarsa bir üst kanal hareketi mevcut.
    blomberg de ukrayna -rusya barış anlaşmasından bahsediyor yükseliş nedeni olarak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Barış anlaşması ihtimali olsa Brent ve Buğday'da görürdük etkisini diye düşünüyorum.

Pek bir aşağı yönlü hareket yok şimdilik.

ABD'deki yükseliş daha çok Biden'ın Çin'e uygulanan bazı tarifeleri kaldırabiliriz açıklamasından kaynaklanıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kişisel kanımca ABD piyasalarındaki düşüş şimdilik durdu.Hatta buradan %10 u aşan tepki beklerim.

sp500 de haftalık son 10 yılın en max. satış bölgesinde...ve günlüklerde güzel MUMLAR var..

ABD de buradan taze short açmaktansa long açmak daha mantıklı gibi.

DXY de kanımca buralardan fazla gitmez..
    saat 11 mesajı...İNŞALLAH...en dipten full hisse alacağım.GLOBALİ-YERLİ(BIST100) Ü ARKAYA alarak..voltran misali..

6 ayda %100 getiriye...ama ZAMANLAMA HER ŞEYDİR...

Bana o zaman endekse kolerasyonu olan 6-8 hisse lazım.O zaman temelcilerle iletişime geçmek lazım..ve dahi yatayda takası toplanan...

kuşlu sitedekilerin bazılarının(%90) , sp500-bıst100 baktıkları yok..sadece hisselerin bilanço-beklenti vs. bakarak karar veriyorlar..Ama globale çalıp hisse düşünce...ortalığı sessizlik kaplıyor.bu ÇOKOMELLİ..

Neymiş..hissem önemli.elbette önemli..AMA BAĞIL HIZ ?..Gemi doğuya gidiyorsa,içindeki yolcu batıya gitse bile etkilenir.
    Son düzenleme : ABKA; 23-05-2022 saat: 19:22.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BAY ŞAKKADANAK DİYOR Kİ; TÜFE bonosu(dolarcılar için) çıkacak ve dolar şakkadanak düşecek..23 Mayısta olacakmış...

Bana hepsi uyar..

6. Benim niyet var.
    Ali Aceri takıp ediyorum ve beğeniyorum.
    Ama henüz hesap açmadım.
    Ankara ya düşünce niyetim var
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    kimse yok mu?
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Güzel bir gündü, işlem yabmadım ama olsun arada istirahat iyi oluy, tahminime göre ölü kediyi yarında zıplattırırlar
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Döviz kurları süper bono ile ilgili bu akşam açıklama yapılma ihtimalini mi fiyatlıyor ? Yada dövizdeki düşüşün sebebi mi bu?

Sayfa 264/1000 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •