Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 265/1014 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. http://www.iso500.org.tr/500-buyuk-s...kurulusu/2016/

mesela ilk sayfanın görüntüsü şu şekilde

otomobil şirketlerinin üçü de istanbul merkezli görünüyor- ford, tofaş ve oyak-renault.. bunların fabrikaları istanbul'da mı ? erdemir ve vestel de istanbul merkezli görünüyor, bildiğin gibi biri ereğli, diğeri manisa'da üretim yapıyor..

rica edicem, ezberden atıp tutmayı, aklınıza düşen ilk gerekçeyi gerçekmiş gibi yazmaktan vazgeçin.. internetten bakıp görmek 2 dakkanızı alır..

parlaması gereken şehir izmir ve adanadır.

neden adana derseniz izmirde yapamacağınız tarımı orda yapabilirsiniz . bu bir.

denize biraz önem verseler adana coşar. buda iki. turizmde..

ne tarım kaldı tr de nede turizm ( ehh )

gel görki adı bile geçmiyor adana.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Benim yazacağım cevabı yazıp, zahmetten kurtarmışsın beni.

Peki polemik ustası bu arkadaş, bu mantık hatasını mantıksız biri olduğu icin mi yapıyor, tabii ki hayır...ekonomi ya da finansal verileri eğip bükmek bunların uzmanlık alanı...mehmet şimşek bu cenahın piridir mesela...rakamları işine geldiği gibi yorumlamak, olayı alakasız örneklerle çarpıtmak en iyi yaptıkları iş.

Tane tane tekrar anlatayım kemal arkadaşa...2002 sonrası parlayan, marka haline gelmiş bir şehir var mi diye sordum? Mesela, büyük potansiyeli olup geri giden Erzurum, Van, Malatya, Elazığ icin ne düşünüyorsun?
    Kusura bakma sizinkide laf olsun torba dolsun.

elazığ malatyamış.

hazır istanbulu mahvettik malatya falan diyorsun. sahi istanbul da son 2 3 senedir nelerle öne çıkıyor bi bakalım.

tankın önüne yatan şehitlerimizle. darbeleri önleyen çılgın türklerle. efendim. yeni kapı mitingleri ile sonra enson adalet arayan 1,5 milyon sokağa dökülen insanlarla.

özüne bakmadığınızda birşeyin.. istanbul kartpostaldaki resimlerden ibaret!

dünya çapında düzenlenen bir konser festival vs adı geçmiyor istanbulun. metropol diyenler var.

elbette metropol ama tarihinde öyle. özünde bambaşka oldu çıktı.

4. Amma uzattın Kemal...2002 den sonra marka olan bir şehir söyle dedim...sen hikaye anlatıyorsun, Çanakkale Boğaz'ı diyorum ben, bilmem anlatabildim mi?

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    http://www.iso500.org.tr/500-buyuk-s...kurulusu/2016/

mesela ilk sayfanın görüntüsü şu şekilde

otomobil şirketlerinin üçü de istanbul merkezli görünüyor- ford, tofaş ve oyak-renault.. bunların fabrikaları istanbul'da mı ? erdemir ve vestel de istanbul merkezli görünüyor, bildiğin gibi biri ereğli, diğeri manisa'da üretim yapıyor..

rica edicem, ezberden atıp tutmayı, aklınıza düşen ilk gerekçeyi gerçekmiş gibi yazmaktan vazgeçin.. internetten bakıp görmek 2 dakkanızı alır..
    Sirket genel.merkezlerine gore duzenlenmis ise iso nun yayinladigi listenin copten ote bir degeri yoktur. euas, ptt, botas, dhmi bile vergi avantajindan dolayi.jersey adalarinda sirket kuruyorsa bide olaya bu acidan.bakalim

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ...
    sorun ne görünmek isteyipte aslında ne göründüğünle alakalı....
    Peugeot'un bi reklamı vardı. Hintli bi çocuk hurda arabasını eğip büküp 206 ya benzetip piyasa yapmaya ortamlara akıyordu...
    Bizimki de o hesap..
    Abd de beyaz saray var bizim de olursa zengin oluruz kafası...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Peugeot'un bi reklamı vardı. Hintli bi çocuk hurda arabasını eğip büküp 206 ya benzetip piyasa yapmaya ortamlara akıyordu...
    Bizimki de o hesap..
    Abd de beyaz saray var bizim de olursa zengin oluruz kafası...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vay evet ya çok güzel reklamdı. 2003 te pejo 206 vardı bende acayip sükseli arabaydı o zamanlar tasarımı devrim yaratmıştı.

Hey gidi günler hey...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    walla, ali seni severim iyisin hoşsundur da, aklına gelen ilk şeyi araştırmadan etmeden yazıyor olman senin için iyi değil.. yani senin iyiliğin için söylüyorum, yoksa bana göre hava hoş

bak Tepav araştırmış etmiş bir data yayınlamış- çok basit bir çalışma, her sene iso-1000 listesinde yer alan şirketlerin illere göre dağılımı.. sanayi üretiminde istanbul ve izmir'in payı azalmış anadolu illerine kaymış üretim..
    emlakla alakasi yok ama cok ilginc geldi

neden Izmirde -44 yaziyor? Izmir hem isciligi ucuz hem herseyi ucuz bir yer neden sanayi terketsin orayi ben anlamadim

Istanbul tamam orasi bariz birisi Izmiri anlatabilirmi?

EDIT: Sonraki yazilari okudum demekki fabrikalar degil sirket merkezleri kacmis Izmir den?

Peki neden? Istanbula gittiler diye tahmin ediyorum da sebebini duymak isterim

Sayfa 265/1014 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •