Sayfa 265/1004 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    jas müsahit olduğumda özl graf atıcam.
    [emoji106][emoji106][emoji106]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SPOT kapanış BOFA kapanışa doğru yükünü aldı gene!

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Diyorlarki kolay para kazanma yok , bize bakmayın biz kasa olduk.
    Kasa her zaman kazanır...
    Bu bademler böyle

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tıkandı kaldı. pazartesi günü bile daha güçlü bir piyasa vardı.

xu30 burdan bir vermeye başlarsa soluğu 1460'da alabilir.
    Farklı bir yolla ben de vadelide 1460 rakamına ulaşmıştım. Yalnız ben 1540 civarına son bir atak sonrasında bekliyorum, olursa eğer.
    Bu arada long sayısı 3 e düştü. Son durum:

5.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Geçen yıl iç piyasada demirin tonu 4-4.5 bindi...
    Şimdi 7-7.5 bin.. Bir ara 8 bini de gördü...
    Buna küçük bir düzeltme yapayım...Bu yıl henüz 8 bin lirayı görmedi inşaat demiri, ama çelik profil olarak daha üzerini de gördü..

Geçen yıl...3 binli seviyelerden yıla başladı, 8. ay Ağustos gibide 4 binin üzerine çıkmıştı...(Aralıkta da 5 binli seviyelerin üzerindeydi)
    Ben yaklaşık yıl ortalamasını yazmıştım...

Daha önce 13 Ağustos 2018'de 4.300'leri gördü o sırada hem dışarıda demir fiyatı artmıştı hem de içeride malum nedenlerden dolar artmıştı.
    Sonra ocak 2019 döneminde 2.900'lere gevşedi...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2018 temmuz unda demir çelik fiyatları neymiş..Bakabilir misiniz?
     Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    2018'de bir dönem (Mart) 600 doları (Temmuzda 540 dolar civarı) gördükten sonra 400'ün bir altına kadar sarkmıştı...(sarkma 2020'de oldu, 2 yıl sonra yani)
    Ama bu defa farklı bir durum var, ben 650 civarından döner diye düşünüyordum...800'e kadar gidip biraz gevşedi...
    Hareketsel davranışı geçmişe çok benziyor gibi gözüküyor ama orta vadeli tepeyi henüz yapmamış olabilirler..

Umarım bir şekilde fiyatı baskılamayı başarabilirler yoksa ana emtialar böyle gittikçe hiç kimse için iyi olmaz..
    Son düzenleme : Karatay; 07-07-2021 saat: 19:01.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Farklı bir yolla ben de vadelide 1460 rakamına ulaşmıştım. Yalnız ben 1540 civarına son bir atak sonrasında bekliyorum, olursa eğer.
    Bu arada long sayısı 3 e düştü. Son durum:
    1540 pekala mümkün ama piyasa çok zayıf. buralardan daha yukarılara gitmekte çok zorlanıyor. tepeden 100 puan düştü, ancak 35 puanı çok hacimsiz yukarı aldı. bu trendi değiştirmez.

bofa'nın 53 bin longu vardı. o olmasa bu alım yükünün altına girer miydi? pek emin değilim.

dejavu gibi mart ayında da aynı şeyleri yaşamıştık. bankalar fena gitmiyordu, faiz indirimi beklentisi vardı, bofa ara ara yüklü mal alıyordu vs vs.

izleyelim bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    1540 pekala mümkün ama piyasa çok zayıf. buralardan daha yukarılara gitmekte çok zorlanıyor. tepeden 100 puan düştü, ancak 35 puanı çok hacimsiz yukarı aldı. bu trendi değiştirmez.

bofa'nın 53 bin longu vardı. o olmasa bu alım yükünün altına girer miydi? pek emin değilim.

dejavu gibi mart ayında da aynı şeyleri yaşamıştık. bankalar fena gitmiyordu, faiz indirimi beklentisi vardı, bofa ara ara yüklü mal alıyordu vs vs.

izleyelim bakalım.
    Sonuç olarak, dış piyasalar zigzaglar ile yeni ve son zirvelere giderken, biz de zigzaglar ile C dibine ineceğiz gibi bir görüntü var. Bist30 da 1300 ile A dibini yaptık. 1570-1580 aralığında da B tepkisi yaptık. Şimdi C ile zigzaglar yaparak iniyoruz diye düşünüyorum. Bist30 1580 üzerine çıkmadan da durum değişmeyecek görünüyor ve 1580 üzerine çıkacak güç pek görünmüyor.
    Aslına bakarsanız, normalde FDow ile birlikte yeni zirveye gidiyor olmamız gerekiyordu. Ama öyle zeka özürlü işler yapılıyor ki, borsamız tam olarak terk edildi, yabancı yatırımcı sadece satıp çıkıyor. Yani yatırımcı yok, hırsız fonlara ve bademlere kaldı borsa.
    Şu vadeliye 2 taban çektirme başarısı gösterenleri kutluyorum. O günden beri tat tuz yok.

8. Naci başkan gitmese 200 gelmiş bile olabilirdi şimdiye kadar. Hala nedenini öğrenemedik, harcadılar başkanı. Satan *****.... diye sattı taban taban. Kimse çok delikanlı imiş.
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sonuç olarak, dış piyasalar zigzaglar ile yeni ve son zirvelere giderken, biz de zigzaglar ile C dibine ineceğiz gibi bir görüntü var. Bist30 da 1300 ile A dibini yaptık. 1570-1580 aralığında da B tepkisi yaptık. Şimdi C ile zigzaglar yaparak iniyoruz diye düşünüyorum. Bist30 1580 üzerine çıkmadan da durum değişmeyecek görünüyor ve 1580 üzerine çıkacak güç pek görünmüyor.
    Aslına bakarsanız, normalde FDow ile birlikte yeni zirveye gidiyor olmamız gerekiyordu. Ama öyle zeka özürlü işler yapılıyor ki, borsamız tam olarak terk edildi, yabancı yatırımcı sadece satıp çıkıyor. Yani yatırımcı yok, hırsız fonlara ve bademlere kaldı borsa.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 265/1004 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •