Sayfa 265/277 İlkİlk ... 165215255263264265266267275 ... SonSon
Arama sonucu : 2215 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Sayfa 0 ziyaretçiye döndü yine. İyi silkelemiş demekki. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Biraz sanki, hayırlısı diyelim. Yas kac ozel degilse?.
    Hayırdır abi neden sordun, everecekmisin yoksa
    50
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bekleyebilen için oldukça kolay oldu. Satanlar için aynı şeyi söyleyemem. Düşünsene hergün ha buradan döner, ha döndü diyen tayfa da çok olduğunu düşünürsek, ağacı iyi salladı tahtacı. Armut gibi dökmüştür. Çok iyi marj yarattı, buradan yüzde 10 düşse bile koymaz. Hatta yineliyim, düzeltmeye geçerse alıcı bulur, momentum artar kanımca. Düzeltirse tabi. Ytd
    Max yüzde 10 dedim, sakın abartma! Okunu da çıkarma. Açıkçalar bugün girdiyse onlara bir fark yapsan o biçim olurda, 9 muhteşem mumdan sonra birşeyde diyemem, ne yapsan kabul. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Makas 305 olmuş yüzde 2.2 düşüşle. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Max yüzde 10 dedim, sakın abartma! Okunu da çıkarma. Açıkçalar bugün girdiyse onlara bir fark yapsan o biçim olurda, 9 muhteşem mumdan sonra birşeyde diyemem, ne yapsan kabul. Ytd
    Fake yapıp açıkçılara mı oynayacaklar dedim. İnşallah öyle olur. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Ağaçı sallıyorda olabilir, yenileri kucaklıyorda.
    Adamım benim. Kralsın be tahtacı. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ağaçı sallıyorda olabilir, yenileri kucaklıyorda.
    Adamım benim. Kralsın be tahtacı. Ytd
    Bana düşen armutları toplamış gibi geliyor. Baldan tatlı, bal bunlar balll. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hayırdır abi neden sordun, everecekmisin yoksa
    50

alemsin valla. Abi diyon da.

Sayfa 265/277 İlkİlk ... 165215255263264265266267275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz