Sayfa 268/616 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    İster 2 ye ver ister 5 e çıkar satılık mal yok spekcim. Al ver ver al dön baba dönelim.
    Geçen yıl 0,60 cente satmadığım malı 0,22 cente satanın…
    Bakın bende vermiyorum maliyetimde yüksek. kimseyede alın yada satın demiyorum.Ben kendimce durum değerlendirmesi yapıyorum, egerki ben kötü yorum yapınca kağıt yukarı gidiyorsa; neden bana saldırıyorsunuz (genel yazıyorum) Kağıda güveniyorsanız 15,20 ,30 kağıttsa, neden durum değerlendirmesi yapana saldırıyorsunuz.Ben sizin hayelelrinize göre yazmak durumunda değilim.

Bence sizde burada olduğunuzan hoşnut değilsiniz, Buraya Reklamlardan etrkilenerek geldiniz.Şimdi bakıyorsunuz kağıt beklentinizi karşılamıyor.o yüzden saldırganlaşıyorsunuz. Burada hep beraber biraz daha eriyerek durumu göreceğiz.Herkes yalan söylese ,zaman doğruyu söylermiş.ytd
    Şahsınıza yazmadım genel yazdım.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Öncesi hakkında bir bilgim yok ama,son iki senedir bu kağıt için aynı yorumlar yapılıyor.Ucacak kaçacak 15,20 30 olacak. Şimdi kağıt toplanıyor, aksini söyleyenler patronunu adamı cart curt diye.Peki size bir sorum olacak Bu kağıdın halka açıklıgı kaç lot, günde kaç lot toplanıyor
    Benim bildiğim sermayesi:758.500.000 halka açıklığı %21,63 buda halka açık olan 164.063.550 lot eder. İki senede 765 gün var işlem günü 522 gün 22 da izine çıksın 500 gündür toplanmayan kağıda polho diyoruz. nasıl toplanmaysa bu.ytd

3. Bu hissede olan hemen herkes hissenin ne durumda olduğunu biliyor. Yani realiter in söylemesine, üstelik her gün her saat temcit pilavı gibi önümüze getirip bozuk morelleri daha fazla bozmanın bir anlamı yok. Bu saatten sonra satsaniz da daha ucuz bir hisse bulabilir misiniz. Mi16 nin dediği gibi ben de burdayım, bir yere de gitmiyorum. YTD.

4. Realiter, bu kağıt için kimse uçacak kaçacak diye birşey demiyor. Tam tersi bu topikte bu hisse için hemen bütün yazılanlar hisseyi kötü diyor. Yoksa sizde öyle bir beklenti mi var. Eğer uçacak diye bir beklentiniz varsa bence uçmayacak. YTD.

5. Realiter yine palavra atıyorsun bir tane uçacak 20-30 olacak kaçacak yazan yok.
    Çok cahilce yazmışsın toplanma konusunda bilerek yazdıysan sen ...shop da işe derhal başla buralar sana büyük gelir
    Ağzındaki baklayı çıkardın satmıyorum diye peki niye her gün verdiler aha burayada bastılar birazdan şurayada basacaklar enflasyon 19 yılın rekoru gelecek polhoss düşecek diyerek bizlerin satmasına vesile oldun.sebebi nedir?
    Nasıl bir kafa ben satmam ama siz satın kafası ne içiyorsun

6.  Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Realiter, bu kağıt için kimse uçacak kaçacak diye birşey demiyor. Tam tersi bu topikte bu hisse için hemen bütün yazılanlar hisseyi kötü diyor. Yoksa sizde öyle bir beklenti mi var. Eğer uçacak diye bir beklentiniz varsa bence uçmayacak. YTD.
    Bu kağıt ile ilgili çok şey yazıldı çizildi. geçmişe gidip tek tek çıkarmak isterdim ama inanın zamanıma yazık olur.Ama, çok yakın zaman yazılmış bir örnek "bence ederi 15 tl olan hisse bu baskıyı hak etmiyor." küçükmü büyükmü bilmiyorum ama, böyle diyor bir yatırımcı.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Realiter yine palavra atıyorsun bir tane uçacak 20-30 olacak kaçacak yazan yok.
    Çok cahilce yazmışsın toplanma konusunda bilerek yazdıysan sen ...shop da işe derhal başla buralar sana büyük gelir
    Ağzındaki baklayı çıkardın satmıyorum diye peki niye her gün verdiler aha burayada bastılar birazdan şurayada basacaklar enflasyon 19 yılın rekoru gelecek polhoss düşecek diyerek bizlerin satmasına vesile oldun.sebebi nedir?
    Palavra atıyorsun diyorsun ama yalan söyleyen ******** olsunmu.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Realiter yine palavra atıyorsun bir tane uçacak 20-30 olacak kaçacak yazan yok.
    Çok yırtınma sana gireni ben sokmadım. O gün enlasyon çok yüksek geldi ama piyasa başka bir şeyi satın aldı. Geçen sen doların 18.XX olana kadar.dolar yukarı giderken borsada yukarı gidiyordu. dolar 18.XX oldugunda son cuma dolar Yine d% 10 yaptı ama borsa %10 düştü. Bazen böyle oluyor. ytd

Sayfa 268/616 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •