Sayfa 27/1366 İlkİlk ... 17252627282937771275271027 ... SonSon
Arama sonucu : 10925 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2

1. Bntas %40
    Egepro %40
    Kront %20

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    gerel
    bossa
    ıntem

Bol şans
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    2017 UNUTULMAZ ANILARI:

...

Diğer arkadaşlar da aynı şekilde. Hepiniz süpersiniz. Sizi tanıdığıma ben ve umuyorum tüm site, sizden çok memnunuz ve seviyoruz. İyi ki varsınız.
    Çok güzel tespitler Sayın İzci. Güzel bir gözlemcisiniz.

Ama kendinizden bahsetmemişsiniz. Ben de sizin için bir şeyler yazmak istiyorum. Sürç-ü lisan edersek affola.

İzci:

Haftalık hisse yarışması sayfasının gönüllü, vefakar bir neferidir. Sayfanın en ıssız olduğu zamanlarında bile, sayfayı terk etmemiş, en az yarışmanın ileri gelenleri kadar sahiplenmiş, hiç bir zaman yüksünmemiş, hak ettiği takdiri bile dillendirmemiştir. Ayrıca, birçok olayda, yerinde ve zeka ürünü ince tespitleriyle dost gönüllerde yer edinmiştir.

Siz de iyi ki varsınız Sayın İzci. Bazen güzel insanlar, kötü tartışmalar yaşadıklarında topikten uzaklaşabiliyorlar. Ne kadar tatsız bir tartışma yaşanırsa yaşansın, aramızdan uzaklaşmamanız ve ince nükteli, değerli paylaşımlarınıza devam etmeniz dileğiyle, sağlıcakla kalın...

4. mepet %45
    metro%30
    Kozal %25

5. Otkar : %50
    vestl : %30
    asels : %20
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir!..

Deva 50 Aksa 30 Ecz ilaç 20

Herkes için hayırlısı olsun

GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Kûllî nefsin zâikatü'l-mevt...."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çok iyi ya haftalık başladı ve ben unutmuşıum
    Çok iyi valla.
    Ben de diyorum ki Başkan dün Cafe de yazışıp duruyor neden haftalık yarışmaya gelmiyor.
    Başkanım sen çok yaşa güldürdün beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    2017 UNUTULMAZ ANILARI:

Ayhan Başkan:
    -Hisse yarışmasının Başkanı, Yöneticisi.
    Gerel yukarı devre kesiyor. 5 dakika sonra aynı hızla bu sefer aşağıya devre kesiyor. Bir yukarı, bir aşağı, tekrar bir yukarı, bir aşağı devreler kesiyor. Topikte 450 üye 550 ziyaretçi, toplamda ve koparmada 1.000 kişi, tam gişe film oynanıyor. Bu arada bizim Ayhan başkan, işin en heyecanlı yerinde araya girip motoru soğutuyor. Diyor ki; Gerelciler yarışmaya katılın, bakın son iki gün der. An itibariyle adrenalinin doruğa çıkmış. insanlar şöyle cevap verir; la başkan sen ne diyon la, iyimisin sen la.
    2 ileri 1 geri:
    -Bu abimiz Hisse yarışmasının senaristi, yazarı bir abimiz. Elinden gazoz düşmeyen bir abimiz. Mübarek, gazozun içine ne attıysa hep elinde. Gazozla özdeşleşmiş.
    Cüneyt:
    -Hisse yarışmasının Müdürü, Ceosu, İyi insan harbi insan, fakat kızdığında kötü ve fena saydırıyor. Ama haklıyken saydırıyor. Ben ve hepimiz onu seviyoruz.
    Apaçhe64d,
    -Arkideşler inanılmaz repliği.
    Mühendis Ankara:
    -Topikte iki kişi kavga ediyor. Hemen araya girer, ikisine de, ayrı ayrı sen haklısın der. Sonra sorarız kendisine, abi niye öyle dedin diye. Bize de, siz de haklısınız der. Müthiş karakter. Sağolsun.
    Hakan Şahin:
    -Hisse yarışması topiğinde, kimse kalmayıncaya kadar bekler. 1 üye sıfır ziyaretçi olunca hemen fotosunu çeker, o anı ölümsüzleştirir. Bakın kimse yok der. Geçen baktım bekliyor, ısrarla ayrılmadım topikten, o bekledi ben bekledim. saatler geçti o bekler ben bekler. Gece yarısına kadar inat ettik bekledik. Sonra ne mi oldu, sabah ettik.

Diğer arkadaşlar da aynı şekilde. Hepiniz süpersiniz. Sizi tanıdığıma ben ve umuyorum tüm site, sizden çok memnunuz ve seviyoruz. İyi ki varsınız.
    Teşekkürler Üstadım.
    Sizin güzelliğiniz bunlar. Birlikten kuvvet doğar sizler sayesinde isimsiz emeği geçen sahiplenen, gönüldaşlara tüm yarışçılara teşekkürler selamlar

Sayfa 27/1366 İlkİlk ... 17252627282937771275271027 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •