Sayfa 27/450 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 209 - 216 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. hadi bakalım tavana....ytd...

2. Hocam yağlandirma hisseyi ayar yapıyor kapanışa doğru gör sen taban olabilir senaryo birebir mepetle aynı Mepet tabana giderken Avtur ve metro artidaydi.Bu sefer Avgyo avturun yerini almış.Diyelim ki topluyor gene taban yapar o zaman.Hisse elimde kimsenin günahına girmeyin.

3. vay ansını arkadaş forumda resmen dejavu yaşıyorum

1 ay önce mepette olanın aynısı yorumları ile tıpatıp aynı

galibin yaptığı aynımı bakalım görecez mepet sürünüyor bunuda nekadar süründürecek

4.  Alıntı Originally Posted by husomacit Yazıyı Oku
    brute alınması ıcın sebeb varmı? Ben sebeb goremıyorum . Kar realızasyonu yaptı apacık . Bundan sonra yukarı surerse duzeltmemızıde yapmıs oluruz tek temennım o.
    Yatırım tavsıyesı degıldır . Sacmalamadır.
    brüt e alırlarsa 50 krş oluruz bunu telafuz bile etmeyin

5. 28 i kaldırırsa götürür tahtayı

Bugun bayabı sırkeledı bakalım dokulen cok oldu . bakalım dokulenler ıyımı ettı kotumu ettı zaman gosterecek
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

7.  Alıntı Originally Posted by husomacit Yazıyı Oku
    Bugun bayabı sırkeledı bakalım dokulen cok oldu . bakalım dokulenler ıyımı ettı kotumu ettı zaman gosterecek
    Yukardan satıp aşağıdan alanlar kardadır maliyeti 1 liraya geliyor. Hisse 1 liraya düşse onların maliyetine gelir. kalanlar yanlış yaptı satıp alanlar doğru yaptı.

Sayfa 27/450 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •