Sayfa 27/1000 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Bddk/akben: ülkemize son dönemde döviz üzerinden spekülasyon ve saldırı olduğu aşikar-bloomberg ht

bddk/akben: Bütün bankalarımızın türk lirasını desteklemesi gerekiyor-bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    İtibarda tasarruf olmaz kol gibi,pardon gıcır gıcır 2019 model araç yaraşır necip milletimize.
    Bacak gibiside olur
    bir halt olacağı yok.

3. bende kisadan hikayemi yazayim.

1. yas 30 evimi aldim.100 k cash verdim.250 kredi cektim 0.80 den.millet beni zorla akil hastanesine goturuyordu az kalsin.su an evin degeri 800k+ ..100 k ile yapilan yatirim 800 oldu kisaca..
    2.millet araba almak manyaklik derken vw de ki tanidiklarim sayesinde milletin 160-170 e aldigi arabayi 110 a aldim.su an yine 160 ediyor
    3.en az 10 tane vw grubu araba alip satmisimdir ve alayindan kar ettim.
    4.evlilik guzeldir.Tabii ki benim gibi evlilik sozlesmesi yaparsaniz....
    5.Yemeyenin malini cidden yiyolar.birde arkasindan vay enayi diyorlar.senede en az 30 bin tl tatil harcamam var ..paraniz varsa bari tatile cikin.

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Abi bu forumda kendimi çok zengin hissediyorum. 96 hyundai 99 corolla 2000 mazda 2001 carisma. Sanki para forumu değil gariban forumu [emoji848][emoji848]

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynı şeyi düşündüm. 2016 Hyundai i20 var bende. Zenginmişim

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bende kisadan hikayemi yazayim.

1. yas 30 evimi aldim.100 k cash verdim.250 kredi cektim 0.80 den.millet beni zorla akil hastanesine goturuyordu az kalsin.su an evin degeri 800k+ ..100 k ile yapilan yatirim 800 oldu kisaca..
    2.millet araba almak manyaklik derken vw de ki tanidiklarim sayesinde milletin 160-170 e aldigi arabayi 110 a aldim.su an yine 160 ediyor
    3.en az 10 tane vw grubu araba alip satmisimdir ve alayindan kar ettim.
    4.evlilik guzeldir.Tabii ki benim gibi evlilik sozlesmesi yaparsaniz....
    5.Yemeyenin malini cidden yiyolar.birde arkasindan vay enayi diyorlar.senede en az 30 bin tl tatil harcamam var ..paraniz varsa bari tatile cikin.
    Aldigin eve kac dolar verdin simdiki degeri kac dolar

Iddia ediyorum zarardasin

6. "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu ( BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, artan dövizle ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bankalardan bilhassa mevduat alanında, dolarizasyondan TL’ye geçiş konusunda gayretli çalışma beklediklerini kaydeden Akben, bankaların şubelere hedefler koyarak TL mevduatı özendirmelerini istedi."

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu ( BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, artan dövizle ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bankalardan bilhassa mevduat alanında, dolarizasyondan TL’ye geçiş konusunda gayretli çalışma beklediklerini kaydeden Akben, bankaların şubelere hedefler koyarak TL mevduatı özendirmelerini istedi."
    TL mevduatını özendirmek istiyorlarsa stopajı getirsinler.
    Tahvil faizi %26, veriyorlar %23 faiz, dolarcılar mevduatçıları kıskanıyor sonra.
    ....

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Aldigin eve kac dolar verdin simdiki degeri kac dolar

Iddia ediyorum zarardasin
    cehalet mutluluktur, uyandırmayalım
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 27/1000 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız