Bddk/akben: ülkemize son dönemde döviz üzerinden spekülasyon ve saldırı olduğu aşikar-bloomberg ht
bddk/akben: Bütün bankalarımızın türk lirasını desteklemesi gerekiyor-bloomberg ht
Bddk/akben: ülkemize son dönemde döviz üzerinden spekülasyon ve saldırı olduğu aşikar-bloomberg ht
bddk/akben: Bütün bankalarımızın türk lirasını desteklemesi gerekiyor-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bende kisadan hikayemi yazayim.
1. yas 30 evimi aldim.100 k cash verdim.250 kredi cektim 0.80 den.millet beni zorla akil hastanesine goturuyordu az kalsin.su an evin degeri 800k+ ..100 k ile yapilan yatirim 800 oldu kisaca..
2.millet araba almak manyaklik derken vw de ki tanidiklarim sayesinde milletin 160-170 e aldigi arabayi 110 a aldim.su an yine 160 ediyor
3.en az 10 tane vw grubu araba alip satmisimdir ve alayindan kar ettim.
4.evlilik guzeldir.Tabii ki benim gibi evlilik sozlesmesi yaparsaniz....
5.Yemeyenin malini cidden yiyolar.birde arkasindan vay enayi diyorlar.senede en az 30 bin tl tatil harcamam var ..paraniz varsa bari tatile cikin.
Aynı şeyi düşündüm. 2016 Hyundai i20 var bende. Zenginmişim
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu ( BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, artan dövizle ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bankalardan bilhassa mevduat alanında, dolarizasyondan TL’ye geçiş konusunda gayretli çalışma beklediklerini kaydeden Akben, bankaların şubelere hedefler koyarak TL mevduatı özendirmelerini istedi."
Yer İmleri