Bizim dememizle olmayacağından ziyade diyelimki sıkıntılı değerleme oldu herşey ispatlı ve açıkken özsermaye değeri belli iken yani dip değeri belli iken en az pd dd olmalı için uğraşılma
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim dememizle olmayacağından ziyade diyelimki sıkıntılı değerleme oldu herşey ispatlı ve açıkken özsermaye değeri belli iken yani dip değeri belli iken en az pd dd olmalı için uğraşılma
Meril içine ediyor hissenin musallatlıpıöbştmediçhşr türlü ,mahvediyor kesinlikle hisseyi,
Merile bilşnçli şekilde yaptırıyorkar bu işlemeleri,
Kim yaptırıyor,tahtanın sahibi hariç bu tarz işlemlere kimse izin vermez diye düşünüyorum emin olmamakla birlikte,
İşlemleri şunu gösteriyor bana burası benim imajı çiziyor meril işlemleri ozaman buraların sahibimi yaptırıyor diye düşünmeden edemiyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sıfır tepki devam ,azıcık başını kaldırıyır fırsat vermden yön yine aşşa.
Sodaya bakıyorum sürekli satış var sodanın nesini satarsın sodadaki temel yanlış bilançodaki sıkıntı ne,
Anadoluya bakıyorum sürekli satış anadoludaki sorun sıkıntı ne nesini satıyorsun sürekli,
Şişe desen hakeza sürekli satış ordada var,peki neden,kar var ve sürekli,özsermaye artıyor sürekli büyüyor şişe sürekli,
Bu 4 ana şirketde sürekli satış olmasının anlamı yok,karşılığı yok,cevabı yok,sürekli yatırım,büyüme,kar,şimdi birleşme aynı zamanda hemen tamamı ucuz biri çok ucuz biri ucuz peki bu bitmeyen satışın anlamı ne ,bu bitmeyen satışların karşılığı olan takasalara yansıması desen oda başka sıkıntı iki gün önce almış satmış yok ortada çoğu zaman e peki o satış neyin nesi,
Böylesine baskılanan köyü gösterilen hemde bu büyüklükde hemde böyle karlara sahip iken hemde bu denli önemli haberi olup kötü durumda olan şirketler topluluğu olamaz
Son düzenleme : toibek; 21-02-2020 saat: 14:47.
Is bankin tum istirakleri boyle lanet. Hepsi birbirinden karli ama hepsi cok ucuz. Ölücü bunlar.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşbankasının tüm hisseleri nasıl lanet,
İşyat,ismen,ansgrt,anhyt bunlar nasıl lanet bunlarda şirket,
Keşke bu lanet hisseler gibi olsa cam grubuda keşke
Cam grubunun sıkıntılı olduğu kesin ama ucuzluk olarak diğer iştirakler pekde öyle değil gibi
Alt kademeler boşken takır takır veriyorlardı,
Şuan üstler bomboş alış varmı tabiki yok
Robot emirler tahtayı istediği gibi yönlendiriyor.emirleri canlı görenler dikkat etsin satışlar ve bi kaç kademe alta geldiğinde alışlar neredeyse kopya gibi.küçük yatirimci 30 tane emirle 200 bin lot yazıyor karşıdan tek emir gelip hepsini karşılıyor.alımda da satımda da böyle.algoritmik işlem yapanlar aktif işlem yapıyor.tahtada göstermiyor kendini.küçüklerin emirlerine göre tahtayı izleyip al-ver yapıyor.o yüzden çokda beklentiye girmemek gerek herşey netleşene kadar.tahtaya emir yazıp 3-5 kademe kovalayım diye düşünenleri avlıyorlar ne de güzelaçıkcılarda cabası...
Yatırım tavsiyesi değildir.
mesela bugun trk camın pirimini pd/dd oranına yansıttınız mı...
Yer İmleri