Taliban Heyeti öğleden sonra Ankara'da olacak- NTV
Taliban Heyeti öğleden sonra Ankara'da olacak- NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Milli Savunma Bakanı Akar: (Suriye’nin kuzeyindeki terör saldırıları) Gereken ne varsa yeri, zamanı gelince Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde yapılacak. Kimsenin şüphesi olmasın.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Vardır elbet
ne zaman ki
gavurun boyalı kağıdının yatırım aracı olmadığını anlar firmalara yatırım yaparız
düğünlerde de
benjamin
altın
yerine hisse senedi takarız damatlara
gelinlere
o zaman adam oluruz diyorum uzun zamandır
bakın elin boyalı kağıdına
250 milyar dolar gayme yatırılmış bekleniyor
para çok yani
ülkeyi krize bile sokabiliyor yokluğundan değil çokluğundan!
E
tabi iktirdar da benjamincilere güven vermiyor
veremiyor bir türlü
birde farklı pencereden bakın istedim
dostum.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yazık bu ülkeye,zamanında neydi şimdi ne oldu.Rusyanın emrinde olsaydı daha iyiydi,ABD batırdı mok edip defolup gitti,zaten hep öyle yaparlar,acilen ABD'ye atom atılmalı yok edilmeli,bağlantısı Avrupa işbirlikçileriylen Dünya insanlarının sefalete düşmesinin sebebi bunlar birde ülkeler içine soktukları işbirlikçileri,geçmiş neyse en son örneği özgürlük demokrasi getireceğiz diye arap baharı![]()
Yer İmleri