Teşekkürler sayın Kızıldağ, heyecanla okuyoruz fiyat değişimlerini, bilgilendirme için tekrar teşekkürler.
Teşekkürler sayın Kızıldağ, heyecanla okuyoruz fiyat değişimlerini, bilgilendirme için tekrar teşekkürler.
Networkcan, bu kervandan kalan zeynel (abidin) (antepli) tayfası hasan meşe ile kimmer yapmış, twiter de yazıyorlardı, dün biraz okudum. yine bir sürü insanı avlamışlar.
Merhaba kıymetli ortaklar ,
endeks çıkarken biz düştük , sanki endeks sayacak yerinde biz biraz açık kapatacağız gibime geliyor. Yanılıyor da olabilirim.
Herkese bereketli kazançlar , sağlıklı ve huzurlu bir hafta dilerim.
bir arkadaşımda borsa konusunda hiç bir şey bilmez 100.000 tl o yazan elemanlara ve twitter filan sosyal medyaya kanmış , inanmış ve kimseden habersiz kumarbaz gibi para yatırmış şu an 90.000 tl tabanda satış bekliyor YARIN SATABİLİR miyim dedi bana ? bidon hisse uzmanı varsa yeşillendirsin milletin ahını ala ala gidiyorlar ...İYİ KANDIRMACA TEZGAHI MARKA İSMİ JAN JANLI BÜYÜK KİM MARKETLERİ
Tamam drenci geçtik, şimdi eksi kapatabilirizYada olabildiğince kırmızıya yakın ...
Bana koymaz ben temettücüyüm
![]()
Bazen soruyorlar neden ereğli, işde en büyük cevabı yukarıda yazılı.
Eski bir olayı anlatayım. 2008-2010 arası bir yer, bunlar bu sitede yasak aldı, o gün bunu gören redkiti kutlamak lazım. sonra site kurdular, orada da üyeliğimiz vardı, hepsi aynı amac içinmiş. Neyise bu 2008-2010 arası bir gün bunlar Feniş aldı, olay zaten o zaman başladı, fenişin patronu bunlara mal ve para gönderdi, 2-3 milyon lot. 1-2 gün az az gitti, henüz operasyon başlamamıştı, derken galip öztürk gibi bir kaçına bir gün ceza geldi, bir anda bu feniş 1-2 gün taban gitti ve henüz operasyonu başlatmamışlardı, yani yatırdıkları para gelen senet derken resmen avlandılar. Sonrasında hep avladılar ama bir gün feniş gibi kendileride avlanacak. Patronla anlaşarak senet almak 2-3 katı yukarı çıkarmak sonra ky ya servis etmek, kesinlikle haramla abad olunmaz. Haluk Leventin derneğine dünyayı bağışlasan diyeti yine ödeyemezsin.
Yer İmleri