Peki biz ne yapalım,28 sene çalıştım devlete hep katma değer kazandırdım,pirimimi hep tavandan ödedim,1.5-2000 dolar maaşım vardı,en az 12 saat çalııyordum elaman kıtlığından mesaiye kalıyorduk,kit işçiliği yüksek maaş alan kesimdi 2003 öncesi,yani 1989-2003 arası,önceden 1980-1976 arası,1980-1988 sıfırı çeken işçi,sebep evren ve özalın düşmanlığı,üstelik mok yiyesice evren ve özal işçinin ssk parasını yedi memurlarıylan...neyse önceden defalarca yazdım,2003 senesinde rte bütün fabrikaları kapatıp peşkeş çekti,bizide reesen emekli etti,20 senelik emekliyim aldığım maaş 9300,500 dolar bile yok,önceden 640 dolar karşılığı alıyordum 12 yapar,3000 alacaklıyız,eski maaş çalışırken 30 cıvarı,şimdi emekliyiz onun yarısı bile değil,iyiki dairelerim kiralarım var,onlarada 2015 senesinde sahip oldum,önceleri kıt,kanaat,zor zamanda 3 çocuk okuttum yüksek okullarda her yere ev açtım ve hepsini evlendirdim,1 oğlumu gelinimi işten attılar yanıma geldiler,hiç geliri olmayan ne yapsın ?...ülkede refah payı yükselmeden bunlar olamaz,üstelik iktidar takmıs 500 senelik borç,egerki iyi bir yönetim gelirse zamanlan bu durum anca düzelir,rte tekrar kazanırsa vatan bile elden gider

Yer İmleri