Peki biz ne yapalým,28 sene çalýþtým devlete hep katma deðer kazandýrdým,pirimimi hep tavandan ödedim,1.5-2000 dolar maaþým vardý,en az 12 saat çalýýyordum elaman kýtlýðýndan mesaiye kalýyorduk,kit iþçiliði yüksek maaþ alan kesimdi 2003 öncesi,yani 1989-2003 arasý,önceden 1980-1976 arasý,1980-1988 sýfýrý çeken iþçi,sebep evren ve özalýn düþmanlýðý,üstelik mok yiyesice evren ve özal iþçinin ssk parasýný yedi memurlarýylan...neyse önceden defalarca yazdým,2003 senesinde rte bütün fabrikalarý kapatýp peþkeþ çekti,bizide reesen emekli etti,20 senelik emekliyim aldýðým maaþ 9300,500 dolar bile yok,önceden 640 dolar karþýlýðý alýyordum 12 yapar,3000 alacaklýyýz,eski maaþ çalýþýrken 30 cývarý,þimdi emekliyiz onun yarýsý bile deðil,iyiki dairelerim kiralarým var,onlarada 2015 senesinde sahip oldum,önceleri kýt,kanaat,zor zamanda 3 çocuk okuttum yüksek okullarda her yere ev açtým ve hepsini evlendirdim,1 oðlumu gelinimi iþten attýlar yanýma geldiler,hiç geliri olmayan ne yapsýn ?...ülkede refah payý yükselmeden bunlar olamaz,üstelik iktidar takmýs 500 senelik borç,egerki iyi bir yönetim gelirse zamanlan bu durum anca düzelir,rte tekrar kazanýrsa vatan bile elden gider

Yer Ýmleri