Fox tevede bir haber dikkatimi çekti,eyüp sultan olayý,olayýn aslý þöyle,fatih bizans kalesini almakta zorlanýyor,asker huzursuz,bu durumu hocasý ak þemsettine anlatýyor,oda dur bakalým diyor,þemsettin guya rüyaya yatýyor,kalktýðýnda olayý fatihe anlatýyor,fatihin aklý yatýyor,olay þöyle,askerlerlen surlarýn dibine gidilecek orada eyübün cesedi bulunacak,bakýn ben rüya gördüm eyüp rüyama girdi kaleyi fet edeceksiniz diyor ve ceset bulunuyor,ceset ise guya muhammedin arkadaþýna ait,normalde tabiki ceset kime ait bilinmiyor,çünkü defalarca kale kuþatmaya maruz kaldýðý için ceset bulunmasý zor deðil,bu olay askerlere doping etkisi yapýyor,fatihin dahi fikirleride buna eklenince istanbul fet ediliyor,esasýnda olayýn gerçeði þudur,eyüp yalovadan öteye gidememiþtir islam ordusuyuylan...aklýma zamanýnda bir olay geldi,ankaradayken bir arkadaþýmýz baþýndan geçen olayý anlatýyor,köyden ankaraya gelirken,fidanlarým zarar görmesin diye onun çevresini çevirmiþ,bir müddet sonra köye ziyaretinde bir bakmýþ çevirdiði yerde insanlar var tören yapýyor,ne yapýyorsunuz diyor,onlarda anlatýyor burada evliya yatýyor,hadi gidin be diyor,orayý ben çevirdim ankaraya giderken fidanlarým zarar görmesin diye,nafile,esasýnda olayý bilen bazýlarý varmýþ onlarda olayý biliyor,onlarda boþ ver insanlar stres atýyor diyorlar,oda muhtara gidiyor olayý anlatýyor,onlar zaten biz biliyoruz imamlan muhtar,ama köylüyü ikna edemiyoruz diyor,neyse gidip orayý dikenli tellerlen çeviriyor,bir sabah kalktýðýnda ne görsün tellere paçavralar takmýþlar,bu olayý defalarca çalýþtýðým yerlerde anlattým,anlattýðým olayý bir arkadaþm oðluna anlatmýþ,oðlu marmara üniversitesinde öðretim görevlisiydi profesördü,okullan ters düþtü almanyaya gitti,iyi bir ilahiyetçiydi yaþar nuri gibi,benim gibilerden doðruyu anlatanlarýn etkisimi oldu bilemiyorum,ismi mustafa öztürk,açýn sosyal medya ve youtubeyi görürsünüz,bu anlattýðým olaylardan çok var ülkemizde,türkler islama girdikten sonra sancaðý devir aldýktan sonra aldýðý ülkelerde her nedense erenler, evliyalar türbeler çoðaldý,mesela kandil geceleri,esasýnda islamda yok böyle þey,caný sýkýlan 2 selimin kutlamalarý,bu anlattýðým olayýn benzer filmini yapmýþtý oyuncular baþ rolde haluk bilginerdi,filimin adý nuh tepesi![]()

Yer Ýmleri