TCMB: Parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi ve kullanılan sterilizasyon araçlarının çeşitliliğini artırmak amacıyla TL depo alım ihaleleri düzenlenecektir
TCMB: Parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi ve kullanılan sterilizasyon araçlarının çeşitliliğini artırmak amacıyla TL depo alım ihaleleri düzenlenecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Kredi kartı azami faiz oranları ve üye işyeri azami komisyon oranlarında değişiklik olmayacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mevcut mikro- ve makroihtiyati çerçeveyi, piyasa mekanizmalarının işlevselliğini artıracak ve makro finansal istikrarı güçlendirecek şekilde sadeleştirmektedir. Bu çerçevede yabancı para yükümlülükler için yüzde 5 olarak uygulanan menkul kıymet tesis oranı yüzde 4’e indirilecektir.
Ayrıca, 29/12/2023 tarihinde sonlanacak olan kredi büyümesine göre menkul kıymet tesisine ilişkin geçici uygulama 6 ay süre ile uzatılacaktır.
Depremin olumsuz etkilerinin azaltılması amacıyla deprem bölgesine kullandırılan kredilerin menkul kıymet tesis uygulamasından muafiyetine yönelik hususlar Haziran 2024’e kadar devam edecektir.
Türk Lirası mevduatın önceliklendirilmesine ilişkin politikalar kapsamında Türk lirası mevduatı destekleyici adımlar atılmaya devam edilecektir.
Yüksek öğrenim gören öğrenciler halka ırzlara takılıyordu,onların parasına bile göz diktiler,guya düşük lot verip onlar gibileri borsaya çekmekti amaç,onların parasına bile muhtaç kalan bir finansal girdabın içindeyiz,elini veren elini kaptırıyor.
AVPGY,bugün açıldı tabana yapıştırdılar.
Tuzla piyadesindeki teğmen krizi hala gündemde,bu krizin nedenini çoğumuz biliyor Atatürk kutlamasında bir yobazın Atamıza düşmanlığı,rozetini fırlatıp atıyor,buna Atatürkçü teğmenler karşı çıkıyor olay patlak veriyor,yobaz ceza almıyor Atatürkçü subaylar alıyor,vah ülkem,vah ordumuz,buna neden olan ireceptir,ne kadar hain varsa ordunun içine soktu,guya fetöcüleri tutuklayıp ceza kesti,peki onun yerine ona benzer yobazları doldurdular,harp okullarını kaldırdılar,amaç ben her kötülüğü yaptığım an bana darbe yapmasınlar diye,TÜRK ORDUSU DARBE YAPMAZ DEVRİM YAPAR bunu bilesinler,60 darbesi derler Atatürk ilkelerini hatırlatmaktı bu olay,çıkar menderes siz isteyin ben halifeliği tekrar geri getirim demiş,yargıyı meclise bağlamaya kalkmıştı![]()
Son düzenleme : refaba; 21-12-2023 saat: 19:10.
Bende bir ederi var hisselerin ve patronlarının.
Ucuz bulursam aynı pandemideki gibi kaparım.YTD.
Kurşunsuz kalmamak lazım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri