Sayfa 270/981 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Viop LVIII

1. *Erdoğan: 2024 yılında emekli maaşlarında yüzde 78 ila 86 oranında artışa gitmiş durumdayız. Yaptığımız bu artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir

kök maaşı en düşüğe yaptığını söylüyor diğerleri almış mı ki acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Lan oğlum mezarlıklar sizin gibi kazandığını sananlarla dolu nedir bu din sömürücülüğü , nedir bu milletin parasıyla caka satma .
    harbiden artık ayarım kaçmaya başlıyor yazıklar olsun.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. *Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanlığımız belediyelerin borçlarının kaynağında tahsiline başlayacak. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok

geçmiştekileri den verilenlerden de alınacak mı acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Bakan Tekin'den "Fransız okulları" açıklaması.......
    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye'de 12 okul yasal dayanağın dışında. Okullar için uluslararası sözleşme istiyoruz" dedi.

yeni krizimiz de fransızlarla.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    2s
    Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı’nın eşi Ali İhsan Martı’nın kuraya sokulmadan “Mücamele†adlı özel vize ile hacca götürüldü.

Diyanet görevlisi olarak giden ve bir ay Mekke’de kalan Huriye Martı’ya, kaldığı gün başına harcırah ödendi. (BirGün - Mustafa Bildircin)

doğruysa haram zıkkım olsun benim paramla hacca gidicen
    bu ülkede herhangi bir yerde söz sahibi olanlar
    ahlak vicdan namus dürüstlük haram zıkkım vb kelimeleri literatürlerinden çıkaralı çok oldu
    bir halt olacağı yok.

6. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    23 DERECE
    @yirmiucderece
    ��Ya kul hakkı?

2,5 milyon vatandaş hacca gitmek için kuraya girip sıra beklerken, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı’nın eşi Ali İhsan Martı’nın kuraya sokulmadan özel vize ile hacca götürüldüğü ortaya çıktı.

Mekke’nin en lüks otellerinden Daru’l-Hadi'de kendisine tahsis edilen odada konakladığı öğrenilen Martı'ya 1 ay boyunca Suudi Riyali üzerinden harcırah ödendiği de anlaşıldı.

nasıl bir kafa
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

sorun hatuna ben hacca gitmedim ki hacıalrın sorunları ile ilgilenmek için görevli gittim sürekli hacıların peşind egezzdim dertleriyle uğraştım aradada haccı çıkardım
    görev esnasındada harcırah aldım der
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hangi memlekette yaşıyoruz ki...İSKANDİNAV ülkeleri mi ki?

Diyanet işleri baş. yaptığı bu olay memleket gündemini işgal edecek kadar mı?

Elbette yapmamalıydı ama bu ülkede yapılanlar arasında küçük bir nokta...ABARTMAYA GEREK YOK..

CEHEPE belediyelerinin liyakat diye atadıkları hobidikleri sayarsak sayfalar alır..

Daha yeni iktidarcık oldular ve kendilerini belli ediyorlar.

DİYANET İB ben de daha önce eleştirdim.Lüks araba vs...ama BU ETİK KURALLAR KONUSUNDA ÖRNEK OLAN ÜLKEMDE ,HAC OLAYI çok da önemli başlık değil.

Her gün önüme CHP liyakatı yansıyor ama bu forum direk ilgili olmadığımdan yapıştırmıyorum.

AMAÇ BİRAZ DA BAHCIYI DÖVMEK GİBİ..DİYANET işleri baş. hikaye...

Sayfa 270/981 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •