*Erdoğan: 2024 yılında emekli maaşlarında yüzde 78 ila 86 oranında artışa gitmiş durumdayız. Yaptığımız bu artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir
kök maaşı en düşüğe yaptığını söylüyor diğerleri almış mı ki acaba?
*Erdoğan: 2024 yılında emekli maaşlarında yüzde 78 ila 86 oranında artışa gitmiş durumdayız. Yaptığımız bu artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir
kök maaşı en düşüğe yaptığını söylüyor diğerleri almış mı ki acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Lan oğlum mezarlıklar sizin gibi kazandığını sananlarla dolu nedir bu din sömürücülüğü , nedir bu milletin parasıyla caka satma .
harbiden artık ayarım kaçmaya başlıyor yazıklar olsun.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
*Erdoğan: Hazine ve Maliye Bakanlığımız belediyelerin borçlarının kaynağında tahsiline başlayacak. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok
geçmiştekileri den verilenlerden de alınacak mı acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bakan Tekin'den "Fransız okulları" açıklaması.......
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye'de 12 okul yasal dayanağın dışında. Okullar için uluslararası sözleşme istiyoruz" dedi.
yeni krizimiz de fransızlarla.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
23 DERECE
@yirmiucderece
Ya kul hakkı?
2,5 milyon vatandaş hacca gitmek için kuraya girip sıra beklerken, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı’nın eşi Ali İhsan Martı’nın kuraya sokulmadan özel vize ile hacca götürüldüğü ortaya çıktı.
Mekke’nin en lüks otellerinden Daru’l-Hadi'de kendisine tahsis edilen odada konakladığı öğrenilen Martı'ya 1 ay boyunca Suudi Riyali üzerinden harcırah ödendiği de anlaşıldı.
nasıl bir kafa
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
sorun hatuna ben hacca gitmedim ki hacıalrın sorunları ile ilgilenmek için görevli gittim sürekli hacıların peşind egezzdim dertleriyle uğraştım aradada haccı çıkardım
görev esnasındada harcırah aldım der
bir halt olacağı yok.
Hangi memlekette yaşıyoruz ki...İSKANDİNAV ülkeleri mi ki?
Diyanet işleri baş. yaptığı bu olay memleket gündemini işgal edecek kadar mı?
Elbette yapmamalıydı ama bu ülkede yapılanlar arasında küçük bir nokta...ABARTMAYA GEREK YOK..
CEHEPE belediyelerinin liyakat diye atadıkları hobidikleri sayarsak sayfalar alır..
Daha yeni iktidarcık oldular ve kendilerini belli ediyorlar.
DİYANET İB ben de daha önce eleştirdim.Lüks araba vs...ama BU ETİK KURALLAR KONUSUNDA ÖRNEK OLAN ÜLKEMDE,HAC OLAYI çok da önemli başlık değil.
Her gün önüme CHP liyakatı yansıyor ama bu forum direk ilgili olmadığımdan yapıştırmıyorum.
AMAÇ BİRAZ DA BAHCIYI DÖVMEK GİBİ..DİYANET işleri baş. hikaye...
Yer İmleri