Sayfa 270/273 İlkİlk ... 170220260268269270271272 ... SonSon
Arama sonucu : 2181 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Orhan hc esozcan abi gibiymişsin. Saatlik hatta dakikalık.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Sihirli rakam 2112 olmalı kanımca, günlükte. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Beyler pavyondan kendini kurtarabilen oldu mu? Eski sayfaları okuyamadım.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Artık grafikimizde 2210 direnci bikaçgün sonraya belirginleşir. Bakalım desteğimiz neresi olucak
    A şıkkı 2136
    B şıkkı 1974
    C şıkkı 1885
    D şıkkı 1518
    Evet grafikisimizde 2210 direnci tepe olarak belirginleşti
    Şimdi desteği neresi onu bulup, maliyeti biraz daha düşüreceğiz.
    A şıkkı elendi
    Tabii fake atıp üstüne tekrar çıkarsa bilemeyiz.
    Kalan şıklar b c ve d şıkları
    Hamdım Piştim Yandım

5. Aylık istenilen kapanışı yaptırmayacaklar bu ay galiba, yarın son gün. Genel olarak voaliteli bir gün olur yarın. Huyluyu huyundan vazgeçirmediler, kapanışa doğru yine gömdüler. Son dakikaların bir takımı vardı ona benziyor. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Orhan hc esozcan abi gibiymişsin. Saatlik hatta dakikalık.
    Tarzım bu degil aslında. En cok gerildigim tahta diyebilirim. Bazen gerginligi kaldıramıyorum. Dogru yaptıgıma inanıyorum. Takibimde olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Daha önce de bir kaç kez yazdıklarında fake yapmıştı. Yanlışım yoksa o zaman o süreçte yazdığın malı kaptırmış olman lazım. Ve çok kısa marjlarda bunu yapmak biraz kumar. Eğer dinlenmeye geçtiyse beklemek ve izlemek daha doğru kanımca. Eskiye göre alışılmışlıkların dışında hareketini yaptı hele bir rayına otursun. Ytd
    Eski gonderilerime baktım ama bulamadım. Yanlıs hatırlamıyorsam ben cıktıktan sonra bir sure gel git yapıp dususe gecmiti.

8.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Eski gonderilerime baktım ama bulamadım. Yanlıs hatırlamıyorsam ben cıktıktan sonra bir sure gel git yapıp dususe gecmiti.
    Dedim ya yanlışta hatırlıyor olabilirim. İnsan yaptığından kazanıyorsa zaten üstüne laf olmaz. Ama bu durumu yapan o kadar çok insan tanıdım ki bu platformda sonrasında büyük balık hep kaçırılmıştır.

Sayfa 270/273 İlkİlk ... 170220260268269270271272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •