Sayfa 271/1003 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Fon işlemleri için Ziraat Bankası kullanan var mı? Arayüzü nasıl? Kar zarar durumunu gormek kolay mi?
    Fon ortalama maliyeti görünüyor, tüm fonlara erişim kolay, arayüzü vs. bence oldukça iyi. Daha önce kullandığım halkbank ile kıyaslayarak söylüyorum. Ama bir sıkıntı olduğunda müşteri temsilcisi, hele ki mevzudan anlayan bir müşteri temsilcisi bulmak hak getire. Ama genel toplamda ben memnunum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Fon maliyeti görünüyor, tüm fonlara erişim kolay, arayüzü vs. bence oldukça iyi. Daha önce kullandığım halkbank ile kıyaslayarak söylüyorum. Ama bir sıkıntı olduğunda müşteri temsilcisi, hele ki mevzudan anlayan bir müşteri temsilcisi bulmak hak getire. Ama genel toplamda ben memnunum.
    Fonlar konusunda bilgili müşteri temsilcisi bulmak dediğiniz gibi problem, telefonla destek almak istediğinizde müşteri hizmetleri topu ordan oraya atıp duruyor.

Hesapta bir yanlışlık olsa, örneğin teknik bir arıza oluşsa, fonlar bilgi dışında satılsa vs. telefon bankacılığı ile problemi çözmeye çalışmak problem olabilir.

Sırf bu yüzden bazen Mkk'dan bloke koysam mı acaba fonlara diye aklıma geliyor. Bloke koyduğumu unutursam ve acil fon satmam gerekirse, sanırım blokenin kalkması 1 işgünü sürüyor, bu nedenle tereddüt ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Fonlar konusunda bilgili müşteri temsilcisi bulmak dediğiniz gibi problem, telefonla destek almak istediğinizde müşteri hizmetleri topu ordan oraya atıp duruyor.

Hesapta bir yanlışlık olsa, örneğin teknik bir arıza oluşsa, fonlar bilgi dışında satılsa vs. telefon bankacılığı ile problemi çözmeye çalışmak problem olabilir.

Sırf bu yüzden bazen Mkk'dan bloke koysam mı acaba fonlara diye aklıma geliyor. Bloke koyduğumu unutursam ve acil fon satmam gerekirse, sanırım blokenin kalkması 1 işgünü sürüyor, bu nedenle tereddüt ediyorum.
    Evet maalesef en büyük sıkıntısı o. Güvenlik artarken, başka sıkıntılar da artıyor. Optimumu bulmak önemli. Bir kere işim düştü hesabımla ilgili iki buçuk saat oradan oraya atıldıktan sonra teslim olup , pes edip kapattım çözülmeyeceğini anlayıp. Ama kamu bankalarında genel bir sorun bu. Muhatap bulmak çok zor. Muhatapı bulduğunuzda %99 konuyu bilmiyor oluyor. Ama ben ana portföyümü her zaman büyük bir kamu bankasında tutmayı tercih ediyorum yine de. ( ekstra güvenlik önlemleri alıyorum, eft sınırı 300 tl koydum, sadece kayıtlı pc'den işlem olsun, erişim zamanı günde sadece belirlediğim bir saat vs. gibi )
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Ben kullanıyorum, basit ve kullanışlı bir arayüzü var.

Kar zarar durumu; bugünkü değer ve ortalama maliyet olarak görülüyor. Bir de fonların toplam fon portföyü içindeki %'sini görebiliyorsunuz.

Kademe kademe alım yapıyorsanız, kademe kademe alımlardan % kaç kar/zarar var bunu göstermiyor, bunu kendiniz hesaplamalısınız.

Saygılar.
    üstadım hafta sonu bahsettiğiniz ve yakında açılacak olan qinvest portföy katılım fonunun ktm'ye alternatif olarak görülebileceğini belirtmiştiniz. qinvestin değişkenleri de çok başarılı biliyorsunuz. bu fon, eib ve eic'in katılıma uyarlanmış hali gibi de düşünülebilir mi? ne dersiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet maalesef en büyük sıkıntısı o. Güvenlik artarken, başka sıkıntılar da artıyor. Optimumu bulmak önemli. Bir kere işim düştü hesabımla ilgili iki buçuk saat oradan oraya atıldıktan sonra teslim olup , pes edip kapattım çözülmeyeceğini anlayıp. Ama kamu bankalarında genel bir sorun bu. Muhatap bulmak çok zor. Muhatapı bulduğunuzda %99 konuyu bilmiyor oluyor. Ama ben ana portföyümü her zaman büyük bir kamu bankasında tutmayı tercih ediyorum yine de.
    Evet, ben de ana portföyü kamu bankasında tutmayı tercih ediyorum. Tüm eksilere rağmen bana, diğer seçenekler arasında yine de en güvenlisi olduğunu hissettiriyor.

Ciddi bir problem olduğunda en net çözümü şimdiye kadar, hesabın bulunduğu şubedeki müşteri temsilcimle şubede yüzyüze görüşerek çözmüşüzdür. Umarım bir problem yaşanmaz ama, böyle bir durum yaşayabileceklere tavsiyem şubenizdeki temsilcinizle yüzyüze görüşerek, en hızlı ve en az sinir tahribatıyla konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. Yoksa telefon ile çözüm bulayım derseniz, Sn. hellistheothers'ın tecrübe ettiği gibi, pes etmeniz büyük bir ihtimal.

6. Vakıfbank ve ziraat kullanıyorum.ziraat tam bir fecaat.talimatı iptal edemeyorsun.fon portföyünde kar zarar hesabını net belirleyamiyorsun.ne kadar karla sattığın ve ne kadar kesenti olduğu vakıf gibi net anlaşılmoyor.ikisi arasında fark var.tek avantajı bazı fonların fiyatlarını erkenden öğreniyorsun kendi fonlarını alıp satarken para öğleden sonra değil sabah hesaba geçiyor 1 gün valör avantajı var.ama ben memnun değilim.fonları satıp vakıfa aktarıyorum zaman zaman

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet maalesef en büyük sıkıntısı o. Güvenlik artarken, başka sıkıntılar da artıyor. Optimumu bulmak önemli. Bir kere işim düştü hesabımla ilgili iki buçuk saat oradan oraya atıldıktan sonra teslim olup , pes edip kapattım çözülmeyeceğini anlayıp. Ama kamu bankalarında genel bir sorun bu. Muhatap bulmak çok zor. Muhatapı bulduğunuzda %99 konuyu bilmiyor oluyor. Ama ben ana portföyümü her zaman büyük bir kamu bankasında tutmayı tercih ediyorum yine de. ( ekstra güvenlik önlemleri alıyorum, eft sınırı 300 tl koydum, sadece kayıtlı pc'den işlem olsun, erişim zamanı günde sadece belirlediğim bir saat vs. gibi )
    Hocam çözüme ulaşamama ve bekletilme konusunda kesinlikle haklısınız ama 3-5bin liraya gece gündüz çalışan emekçi arkadaşlardan da beklentimi minimumda tutmaya çalışıyorum şahsen. Sizi tatmin edebilecek bilgi ve tecrübe zor Bunu finansal bir kuruluşun operasyon ekibine yakın temasta çalışan biri olarak söylüyorum.

Güvenlik konusunda aktardıklarınız ayrıca ilgimi çekti, bildiğim kadarıyla menkul değerler mkk’da saklanıyor. Banka hesabımızın hacklenmesi gibi kullanıcı hatasından başka bir tehdit öngörünüz var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Sermaye piyasası araçları Takasbank'ta saklanır. Güvenlik açısından çalışılan kurum önemi geri planda lisansı olduğu sürece

Sayfa 271/1003 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •