Sayfa 271/1003 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. HDP desteği neden kötü olarak anlatılıyor. Ne kadar akılsız bir halkımız var yahu... HDP seçime ayrı giriyor, sizden ne bir bakanlık alabilir ne de bir imtiyaz. Başkan adayı desen yine HDP'nin adayı değil.

UYANIN!!!

HDP resmen Tayyip gitsin diye(tabanının arzusu doğrultusunda) karşılıksız destek sunuyor millet ittifakına...

Ya kafam hala basmıyor, anlamadım diyecek varsa hala ; "Düşmanımın düşmanı dostumdur."

açılım yaparken hdp ile.

şerefler şahaneydi ozaman

eeeee

??

eee derken biliyonuz kime sorduğumu

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

mr soros ve mr erdoğan bir toplantı esnasında..
    bakınız şahaneler abidesi bir kare daha..

şemmamme şemmame.. ley ley ley

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam Allah aşkına sorumun cevabını bile veremediniz..
    Bende bir parti mensubu değilim fanatikte değilim..
    Partinin başında ki aynı zamanda ülkenin başında ki yüksek yetkiye sahip makam sahibi hilal kaplan ı niye TRT ye getirdi..
    Parti'ye sırtını dayayıp en basit örnek siyasete bulaşmış kıçı kırık rektörler bile köyünde ki çobana kadar kadrolaşma içine girdiğini herkes gördü vs......
    Anlattıkta burada..
    O zaman diyorsunuz ki balık baştan kokuyor..
    Ha tam da bunu diyoruz biz..
    Eski başbakan Binali bile bu durumun farkındayız teşkilatlara ilettik diyeli ülke zaten söğüşlendi..
    Bu ne demek ..
    Adalet ve hakkaniyet toplumda belli bir zümrenin yaptığını kanıksamaya dönmüş..
    Alıştırıldık ama elimizden birşey gelmiyor..
    Devlet kurumlarında bile şuan bu haldeyiz..
    İt iti ıssırmıyor modundayız..
    Ben kabul edemiyorum..
    Olmuyor..
    Görmek istemiyorum..
    Durum bu..
    Bırakın chp hdp koalisyonu vs sini..
    Bu işin süsü..
    Akil adamları da gördük..
    Türk Türk olalı bu kadar ikinci plana asla atılmadı..
    Silkelenin kendinize gelin

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    44

Ya ben sizin sorularınıza nasıl yanıt verebilirim ??...Ülkeyi ben yada babam yönetmiyor ki.. Bu soruları hala bana yöneltnenizin nedenini anlıyabilmiş değilim...

Ama son satırlarınız dikkate değer ve yerindedir....Bu ülkede yakında ortaya çıkacak en ciddi meselesi Türk meselesi olacaktır......Suriyeliler ile Türkler arasında kavga çıkıyor...Her defasında Ölenler Türk...Ama her zaman faşist ve ırkçı tarafta Türk oluyor....Doğudaki pek çok şehir ve köylerin refahı orta Anadolu hatta Trakya daki geçmiş.....Türk köylüsü sefalet içinde..Binek arac olarak hala 40 yıllık otomobili kullaniyor...Doğuda ise 15 yasından yaslı araba ender görebiliyorsun......Bir kaç haffta önce Hakkari merkezindeydim..,çarşıdaki araçların marka, model ve yaşları Istabulun Bakırköy, Beylikdüzü gibi orta üst gelir seviyesindeki ilçelerinden bir farkı yoktu......PTT ve zirat bankasının ATM lerinde devletten sosyal yardım parasını çekme kuyruğunda bekliyen uzun kuruklar....doğudaki demografi zaten geriye asla dönmeyecek kadar bozuldu.....Doğudan gelen göç ve 6-7 milyon mülteci ile birlikte Batıdaki bölgelerin demografik yapısıda artık ciddi tehdir altına girmiş durumdadır..

Geçmişi kirli olanların kıvranmalarını ve algı operasyonları görmek tam bir trajedi.

bu da herhalde yahudi lobisi ana takımı olabilir.. kissinger var, rothschild var, bloomberg var.. kiminle görüşüyorlar.. mr erdoğan.. fotonun altında sol altta dünya satranç şampiyonu magnus carlsen var.karşısında bir zamanlar aktrollerin başı olarak gösterilen şimdinin bakanı varank var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

NEYSE BİZ İŞİMİZE DÖNELİM,

ŞU ANDA SADECE 2 SAYIM KALDI,
    KIRMIZI %51, SİYAH %49

Kırmızı renkli sayımın detayı alttaki kırmızı-yeşil renkli sayımdadır.

Son düzenleme : JAS; 01-11-2021 saat: 00:28.

neyse şöyle soralımda kıvırtıp saçma sapan algı kasmasını kendisine saklasın.

20 senedir türkiyeyi en kötü hangi parti yönetseydi şimdiye kadar ülkeyi bu kadar berbat bir duruma sokabilirdi ?

daha doğrusu şöyle soralım . en dandik parti bile gelseydi ülkeyi bu duruma sokabilirmiydi.

bence başaramazdı.

Sayfa 271/1003 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •