Sayfa 271/971 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Meali, henüz fırsat doğmadı, dört gözle bekliyoruz doğmasını...

Napacaklar komple Konya ve havalisini mi alacaklar Tuz Gölüne kadar anlamadım ben...

Sağlık sektörü, teknoloji ve gıda sektörü diyorlardı, nereye çökecekler acaba. Bankacılık hissesi verelim, bedavadan ucuz, bu da fırsat değilse artık..

Katar Muhipleri Cemiyeti Başkanı-Mandacı Hıdır bin Malik

Ne desin şeyh el Sani Mahmut mu desin.adamin adı şakır.ben ilk defa bir araba sempati duydum mertçe dumduk olayı anlatmış.avrupalilar Japon lar Çinliler falan daha diplomatik dil kullanıyorlar da ne oluyor.seyh kısmetse seetcez Sizi fırsat kolluyor uz demiş.aci olan da realite tamamıyla bu şekilde.dogru soylemis

Uzaktan bakınca demek ki, Türkiye'de ekonomik kaos var gibi görünüyor, halbüsem 'geçici' fiyat dalgalanmaları bunlar.

Dalga denizde de var, ne var yani, yazın da turist akını olur, birbirlerini ezerler gelirken, THYO da, sektör de altın çağını yaşar.

4. fırsat mı bekliyormuş ? dış işlerinin suratına mı söylemiş :...
    iyiki seppuku kültürü filen yok...
    1 gecede bürokratsız kalırdık...

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    fırsat mı bekliyormuş ? dış işlerinin suratına mı söylemiş :...
    iyiki seppuku kültürü filen yok...
    1 gecede bürokratsız kalırdık...
    He yaw, suratına suratına söylemişler bugün, yok ekonomik kaos, yok fırsatları dört gözle bekliyoruz, icradan mal alır gibi bu ne yaw...

Önümüzdeki yıl enflasyon hedefimiz %5 yaw bizim...yapılır mı bu bize...

Nasıl daha başka görebiliriz bu haberi;

Dost acı söyler diyelim...suratına suratına hem de..

Haberturkte eski bir vekil Abd de enflasyon yuzde 150, Almanya da daha fazla dedi. Vallaha dedi. Oradakilerden bir tanesi de birsey demedi.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Haberturkte eski bir vekil Abd de enflasyon yuzde 150, Almanya da daha fazla dedi. Vallaha dedi. Oradakilerden bir tanesi de birsey demedi.
    Sol ayağını havaya kaldırmıştır vallaha derken, o zaman sayılmaz..

8. şu anda.. başka başlıkta oluyor. bu başlıktan alıntı yapıp cevaplanamıyor. ilginç.

Sayfa 271/971 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •