Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Dul bilgisinin gerekçesi nedir acabaRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizde her sene emlak vergisine ekstra değerli konut vergisi verip vermeyeceğinizi öğrenmek için
" Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü
Değerli Konut Vergisi
Taşınmaz Sorgulama Sayfası"
http://tasinmazdegerleme.tkgm.gov.tr/
adresini ziyaret edebilirsiniz
ben kontrol ettim aşağıdaki mesajı gördüm
" Aradığınız kriterlere ait değerlemesi yapılmış sonuç bulunamadı!Değerleme çalışmaları devam etmektedir..."
Yok satmıyorum canım...takıldım arkadaşa...her yıl sofralık zeytinim, yağım geliyor...ömrüm yeterse, küçük bir ev de yaparım...doğa harikası bir yer...diktiğimiz meyve ağaçları da var, onlar da 1-2 yıla meyve vermeye başlar.
Şunu net bir şekilde ifade edeyim.,çiftçilik zor, rasyonel bşr yatırım olamaz kesinlikle...sadece doğa sevgisi, iç huzur İçin yapılır o iş,..aynı şey hayvancılık İçin de geçerli,
Yazıdan çıkan sonuca göre bütün yapılar (KONUT) için bir değer takdir edilecek eğer değer takdir edilmezse Belediyenin taktir ettiği değer geçerli olacak..Kanun iptal edilmezse 7-8 yıl içerisinde İstanbul'daki konutların manalı kısmı bu kanun kapsamına girecek....
Yeni servet vergisi umarım hükümetin gelir açığını kapatmaya bir nebze olsun ilaç olur.
bi arkadaş var, boşandı karısından, evlenmek istiyor tekrar, içkisi- kumarı yok, ona tavsiye edebilir miyim bu dul bayanı ? tabii, bir de şunu öğrenmek lazım, bu değerli evlerden kaç tane var dul bayanda? bizim arkadaş bilmek isteyebilir
bu değerli evlerden yurt sathında 106 bin adet mevcutmuş.. yani toplam 28-30 milyon konut stoku içinde %0.3 kadar bi oran tutuyor.. bu binde-3 değerli evlerin sahiplerinin en zengin binde 3 kitle olduğu muhakkak.. çok başarılı bi hamle, nokta atış bi vergi salma.. mesela göktürk'te adeta yas havası var :-)
Yer İmleri